Kezdőlap Uncategorized

NEM MINDENNAPI FOTÓZÁS A MISKOLCI SKODA VILLAMOSON!

A miskolci székhelyű Kreatív Kombinát marketing ügynökséget az a megtisztelő felkérés érte, hogy szerepeljen az “50 legsikeresebb vállalkozási ötlet Magyarországon” kiadványban. A megjelenéshez pedig a tulajdonos olyan fotót szeretett volna, ami demonstrálja a cég által kitalált egyedi megoldásokat.
letöltés (10)

“ Partnerünk a Dr. Relax babzsákokat gyártó cég. Nekik találtuk ki azt a gerilla megjelenést, hogy a miskolci villamosokon hoszteszeket ültetünk a babzsákokba, demonstrálva a hétköznapi felhasználhatóságot. A lányok beszélgetnek az érdeklődő utasokkal és természetesen bárki átülhet kipróbálni a fotelek nyújtotta kényelmet. Ezt a kampányt fotóztuk újra magunkkal, hogy a portfólióban látszon kik is vagyunk mi, milyen megoldásokban gondolkozunk. ”- mondta el Borcsik Beáta a cég tulajdonosa.

letöltés (11)

A fotózás a sokat tapasztalt fotós Lengyel Zsolt számára is izgalmas volt. A teljes menetidő 30 perc, ami alatt el kellett készülni a képeknek, így profi, összehangolt munkára volt szükség, tekintve, hogy próbára nem volt lehetőségünk. Folyamatosan változtak a fényviszonyok, a mozgó közeg pedig időnként nagyon vicces szituációkat eredményezett a félig kapaszkodó, félig fotózó stábtagokkal. Az utasok és a villamos személyzete elképesztően kedves és közreműködő volt. Mindenki kíváncsi volt arra, hogy mi is történik, és néhány hangosabb vezényszóra ami a modellnek szólt egy egész utazóközönség szórakozott. Ám ha valaki úgy gondolná, ez egy egyszeri és megismételhetetlen alkalom volt, ne keseredjen el, hiszen egy kreatív cég jelenlétével a városban bármi előfordulhat, főként, hogy ilyen rugalmas cégek vannak mint az MVK. ZRT akinek a szervezők ezúton is köszönik a közreműködést!

letöltés (12)

Fotó: Zsolt Lengyel Photography

Smink: Tímák Barbara

Koncepció: Kreatív Kombinát