Kezdőlap Uncategorized

BEZÁRTAK, DE KISZABADULTAM!!

Valódi élményekre vágysz?
Izgalmat, feszültséget szeretnél?

cikk2
Miskolc első és egyetlen valódi szabadulós játékában
átélheted azt, amit eddig csak a filmekben láttál!

Közel két év alatt az egész országot meghódított a szabadulós-játék őrület, Budapesten valóságos turista forgalmat generálnak a különféle játékok. A szabadulás játék egy ízig-vérig magyar ötletből született brand, amely a romkocsmák után a második legnagyobb turistacsalogatóvá vált az országban.
cikk3
Na, de Nekünk sem kell tovább várni, végre eljött az idő, hogy a miskolciak is átéljék a bezártság és a rohamosan fogyó idő adrenalin növelő élményét. Közel két hónapja, hogy megnyitott Miskolc első szabadulós játéka az ElmeHáza a belváros közepén, Széchenyi 14 szám alatt az Európa tér mellett.

Merészkedj le társaiddal a belváros több százéves épületeinek egyik elhagyatott, félhomályos pincéjébe, ahol átélhetitek a valódi bezártságot.
cikk4
Minden rajtatok múlik!

A visszaszámláló órán folyamatosan látjátok a rohamosan csökkenő időt. Mindössze 60 percetek van, hogy kijussatok az ügyességi és logikai feladatokkal teli több helységes pincerendszerből, különben a beáramló „mérges” gáz gondoskodik a továbbiakról. Helységről, helységre haladva végül megtalálhatjátok a végső kulcsot, ami a szabadságot jelentheti számotokra. Most kiderül, mire vagytok képesek a szabadságért.
cikk6
A kijutáshoz egyetlen út vezet, ezt kell megtalálnotok. A szabadságotok elengedhetetlen kelléke a csapatmunka, ugyanis a helyiségek minden sarka, minden tárgya egy “kulcs”, így egyszerre 2-7 fős csapatok nézhetnek szembe az örök bezártság veszélyével! Kódokon, számzárakon, rejtvényeken, lakatokon és ügyességi feladatokon keresztül visz az út kifelé. Sosem lehet tudni, hogy melyik tárgynak van jelentősége, ezért ajánlatos mindent alaposan átvizsgálni.

Gyenge idegzetűeknek nem kell tartaniuk a hirtelen ijesztgetésektől, váratlan eseményektől. Az élményt a csökkenő idővel arányosan növekvő feszültség okozza. Találjátok meg a végső kulcsot és szabadok vagytok! Ha nem, akkor…
cikk8
Gyere el a barátokkal, kollégákkal és éljetek át egy nem mindennapi élményt, Miskolc első és egyetlen valódi szabadulós játékában az ElmeHázában.

Élmény, feszültség, rohamosan fogyó idő… ez vár rátok az ElmeHázában.

A játékról ennyit, legyen a többi meglepetés! Foglalj időpontot weboldalunkon: http://elmehaza.hu/index.php

elmehaza