Kezdőlap Uncategorized

Oszlánczi Réka: Fokozottan nehezen élem meg a helyzetet

Oszlánczi Réka, a Creppy Palacsintaház vezetője is horogra akadt egy mini karanténinterjú idejére. Köszönjük, hogy bepillantást enged a mindennapjaiba, gondolataiba!

Hogyan éled meg a járványhelyzetet?

A világjárvány eredményeként kialakult szituáció mindannyiunk életébe egy ezidáig ismeretlen, embertpróbáló időszakot hozott el. A prioritások rövid idő alatt változtak meg mind személyes, mind gazdasági szempontból, melyekhez villámgyorsan kellett alkalmazkodnia mindenkinek. Így kellett tennünk a Creppyvel is, melynek eredményeként biztosítottuk a folyamatos termelést és csapatunk összes tagja munkájának a megőrzését. Én fokozottan nehezen élem meg a helyzetet, mivel egyrészt a folyton pörgő mentalitásomat kellett visszafognom kicsit, másrészt a kisfiam születésével a legfontosabb cél érkezett meg az életünkbe pont ebben a ciklusban, ami nem könnyítette meg az első hónapjainkat.


Mivel töltöd a napjaidat?

A legfontosabb dolog együtt lenni a pici fiammal, gondoskodni róla, akivel ebben az évben új időszámítás kezdődött az életünkben. A napjaimat egyébként továbbra is a munka, a napi teendőim határozzák meg, melynek célja jelenleg az, hogy a Creppy palacsintás különlegességét biztosítsuk rajongóink és leendő rajongóink számára ezekben a rendkívül nehéz hetekben is, illetve, hogy a Creppy család tagjai is átvészeljék ezt az időszakot.

Mi hiányzik a legjobban a járvány előttről?

Néhány milliónyi bevétel ? Komolyra fordítva, számomra leginkább a mindennapok ritmusa hiányzik, az az ütem, ahogy folyamatosan tudtunk haladni a kitűzött célok megvalósítása felé, biztonságban úgy, hogy csak a saját dolgainkra kell fókuszálnunk.


Mit gondolsz, a jelenlegi helyzet milyen hatással lesz a helyi gazdasági életre?

Meghatározó lesz a kialakult helyzet a gazdaságra helyi, országos és globális szinten egyaránt. Úgy gondolom, hogy a gazdasági szereplők, vállalkozások, cégek prioritásai is változni fognak, változtak a vírus hatására. Ez helyi szinten is jelentkezni fog, mely át fogja formálni a piacot valamennyire. Ám hiszem, hogy azok a vállalkozások, akik tudtak alkalmazkodni, illetve valamennyire felkészültek voltak a váratlan helyzetekre is, átvészelik ezt és megerősödve tudnak tovább haladni.


Mi lesz az első, amit megteszel, ha véget ér ez az időszak és visszatér az élet a régi kerékvágásba?

A Creppynél kényszerűségből rengeteg feladat, teendő lett felfüggesztve, illetve takaréklángra véve a járvány miatt, melyeket azonnal folytatnunk kell. A Creppy PalacsintaHáz dübörög, ahogy debreceni franchise partnerünk, a Creppy PalacsintaBistro is elvárásaink felett teljesít. A Creppy franchise koncepciójára hatalmas érdeklődés mutatkozik, több komoly tárgyalás vár döntésre, a Creppy Center, a multifunkciós palacsinta körpontunk pedig átadás előtt áll. Furán hangzik, de új ajtókat is nyitott számunkra a helyzet, új üzletágaink további fejlesztése is célként került kitűzésre, mint például a kiszállítás, melynek óriási a sikere jelenleg is. Szóval, nem félek attól, hogy teendők nélkül maradunk a járvány végére. Személyesen pedig úgy gondolom, hogy végre családi körben tudunk eltölteni egy vidám reggelit vagy vacsorát, ahol már a kisfiam is résztvevő lesz.