Kezdőlap Uncategorized

RS, ha bútort keres – megnyitotta első vidéki értékesítési pontját Miskolcon az RS Bútor

Miskolcon a Corvin utcán nyitotta meg első vidéki értékesítési pontját az RS Bútor, az Iroda 2000 Kft-vel együttműködésben.

Ennek keretében adott otthont első lakberendezői workshopjának, melyen megismerkedhettek a miskolci lakberendezők az RS Bútorral és forgalmazott termékeivel. A remek hangulatú megnyitón jelen volt Pólya Ádám is, az RS Bútor vezérigazgatója, aki Pappné Urbán Katalinnal, az Iroda 2000 vezetőjével közösen nyitották meg az új bemutatótermet.

Mostantól a Borsod megyei vásárlók számára is elérhető a budapesti RS Bútor több mint 30.000 terméket felvonultató termékpalettája, mely igyekszik a bútorvásárlók igényeit teljes körűen kiszolgálni.

A Corvin utcai bemutatóteremben nem csak kanapék, nappali, hálószoba, gyerekszoba, fürdő- és előszoba szekrények, valamint irodabútorok találhatók meg, hanem egyedi és elemes konyhabútorok is megrendelhetők, melyeket akár 2 héten belül házhoz szállítva megkaphatnak a vásárlók.

Az értékesítési pont konyhai látványtervezéssel is várja a felújítás előtt állókat, szakértőik készséggel segítenek a konyhatervezésben a csapteleptől kezdve a beépített mosogatógépen keresztül a reggeliző pultokig – megkönnyítve ezzel a konyhatervezést, hiszen mind a konyhatechnikai gépek, mind a szekrények és a kiegészítők is egy helyen megrendelhetők.

A szállítás és a helyszíni összeszerelés lehetősége tovább enyhíti a kivitelezési vagy felújítási munkálat körüli feszültséget!

Ne feledje: RS, ha bútort keres!