Kezdőlap Uncategorized

Segítség a munkába indulóknak

A 2021. március 11-től bevezetett rendkívüli menetrenddel kapcsolatban több javaslat, kérés érkezett Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalához és az MVK Zrt.-hez. Az észrevételek kivizsgálása folyamatos. Miskolc város és az MVK Zrt. igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy az utaskéréseket rugalmasan kezelje, ezért is bővítette március 18-tól egyes viszonylatait többlet és rásegítő járatok indításával. Ezen járatok esetében, a menetrendben meghirdetett indulási időpontban kettő autóbusz indul egyszerre. Az MVK arra kéri utasait – az elmúlt napok tapasztalatai alapján- hogy a zsúfoltság elkerülése érdekében ne csak a megállóba elsőnek beálló autóbuszra szálljanak fel, vegyék igénybe a mögötte érkező második járművet is.

Az 53-as autóbusz esetében a Majális-parkból 05:00-kor; az 54-es autóbusz esetében Felső-Majláthról 05:00-kor­; a Repülőtérről 06:18-kor;a 35R-es járat esetében az Avas kilátótól 05:00-kor és a Búza térről 17:21-kor induló 43-as autóbusz esetében is érdemes élni a lehetőséggel.

Az MVK Zrt. honlapján további információkat találhatunk a többletjáratokról és a pontos indulásokról. A közlekedési vállalat továbbra is fontosnak tartja az utasok észrevételeit. Az ezzel kapcsolatos jelzéseket az iroda@mvkzrt.hu email címre várja.