Kezdőlap Uncategorized

Személyzeti problémák

 Több mint 22.000 cégvezető képezte magát a DMA által az elmúlt években. Nagy részük azért tanul a DMA Dienes Management Academy – n, mert a személyzeti problémáikat csak itt tudják megoldani.

A DMA tulajdonosa Dienes Attila, aki író és a legőrültebb konzultánsként ismert, elmesélte, hogy az elmúlt 12 évben tömegével kaptak alkalmazható tudást a vállalatok ügyvezetői és munkatársai. Amit a kedvencek közé sorol, az a profitnövelő technikák és azok az eszközök, amivel a vezető eléri, hogy önállóan termelő munkatársa legyen.

Könyve is erről szól: Nem termel a munkatárs? – Eszközök az önálló munkavégzéshez www.termelomunkatárs.hu

markovich

Az előző képzésen egyik ügyfele, a 12 milliárdos Mapei Kft vezetője, Markovich Béla osztotta meg tapasztalatát – amit élőben is közvetítettek. Itt Attila ezzel a mondattal lelkesítette a résztvevőket.

„Nem az a vezető, akit pozícióba helyeznek, hanem az, akit tűzön – vízen át követnek, és a mai napon tanultakkal eléri, hogy a dolgok elkészüljenek, a munkatársak termeljenek.”

A résztvevők között voltak olyanok, akik a kezdetektől sajátítanak el hasznot hozó tudást, és folyamatosan fejlődnek, de voltak „szüzek” is a csapatban.

Felismerték, hogy akkor vannak személyzeti problémák, amikor nincs képzés.

Amit mindenki kiemelt, hogy gyakorlatias és valóban használható tudást kaptak, mindezt jó hangulatban, feltöltődve.

IMG_8962

„Rengeteg hasznos infót kaptam, amik segítségével úgy tudom biztosítani a céges feladatok elvégzését, hogy garantáltan ne maradjanak tolódott vagy elmaradt feladatok.”

Erdős Attila, Pop – Sarok

IMG_8966

„Legértékesebb volt számomra a mai képzésen a szándék és annak fontossága. Szándékkal érhetjük el, hogy utasításaink célba érjenek és megfelelő kontroll mellett azok teljesüljenek is határidőre.”

Oláh István, Silky Virág – Ajándék, Dekoráció Nagy- és Kiskereskedés

 

Az Akadémián kívül Klubélet van minden szerdán, immáron 12 éve.

JELENTKEZÉS: A 600. alkalomra, ahová a  Rigips vezetője érkezik és elmeséli, hogyan ért el 1 milliárd profitot.

 

Katt ide a videóért: A csapat az első! – a Mapei Kft tapasztalata