Kezdőlap Uncategorized

Szombaton színház, maszkot azért hozz magaddal!

Ezen a héten újra beülhetünk a nézőtérre, hiszen május 29-én újra kinyílnak a Miskolci Nemzeti Színház kapui, bár pár biztonsági előírást be kell majd tartani.

Az előadások csak védettségi igazolvánnyal látogathatók, amely személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány bemutatásával együtt érvényes. Védettségi igazolvánnyal rendelkező néző felügyelete alatt álló, színházimádó 18 éven aluliak az előadásokat védettségi igazolvány nélkül látogathatják. Érkezéskor azonnal megmérik a testhőmérsékletet, 37°C feletti eredmény esetén az előadást biztosan nem láthatjuk. Attól ,hogy az utcán már nem, a színház egész területén még mindig kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése.

A színház kapuit az előadások előtt 45 perccel nyitják meg, a nézőtérre fél órával az előadás kezdete előtt ülhetnek be a nézők, de nem akárhogy: az egy háztartáshoz tartozók, valamint az előadásra együtt érkezők egymás melletti ülőhelyeket foglalhatnak el, más esetben egy széket ki kell hagyni.

A színház területén mindenhol elérhetők az érintésmentes kézfertőtlenítők és amíg mi ezeket használjuk odakint, addig a színház munkatársai az előadások előtt, után és a felvonások közti szünetekben is fertőtlenítik a nézőteret és a színpadot odabent. Egyébként ezek az előbb megemlített dolgozók is rendelkeznek védettségi igazolvánnyal.

Azért legalább az előadás idejére feledkezzünk meg egy kicsit minderről és élvezzük újra, önfeledten a színészek játékát!

Első körben, szombaton a DÉJÁ VU című előadást láthatja a legnagyobb biztonságban a nagyközönség.