Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mutatjuk, mit mondanak rólad! Neked, hogy jelez a mobilod? Van, akinek a klasszikus, típushoz ajánott, megint mások a slágerekre esküsznek. Van akinek egy GPS mondatfoszlány vagy éppen a kutyája ugatása jelez. Hidd el, sokat elárul rólad.

Sőt! Ha a hang különleges vagy éppen rád jellemzően egyedi, akkor a társaságnak – bárhol meghallja például az adott slágert – rád asszociál. Vagyis figyelj, hogy akarod-e az „én vagyok a híres egyfejűt” használni.

Alapértelmezett jelzés

Ezek az emberek nem lusták keresni valamit maguknak, ellenkezőleg, a külvilág egy tudatos személyt lát benned. Pontosan tudod mi és meddig. Tudatos vagy és célratörő. Számodra a jelen a fontos, nem csüggeszt a beteljesületlen álom. 

A legfrissebb sláger

Figyelmes, érzékeny természetű vagy. Nem ragadsz le az apró problémákon, és túl tudod lépni az aggodalmakat. Képes vagy felvenni a világ tempóját.

Retro sláger

Eltökéltség jellemez téged. Sokra tartod az elveidet. Vállalod a véleményed, kitartó és szorgalmas, szinte munkamániás vagy. 

Egy személyes emlék

Te vagy az, aki nem szégyelled az érzelmeidet. A szűk család, ismerősi és baráti kör számít, de az pont lég is. Derűs, kedves, pozitív kisugárzású személy vagy, akivel jó együtt lenni.

Állati hangok

Kicsit egoista vagy, szereted, ha rád figyelnek. Alapvetően életvidám, empatikus és megbízható vagy, aki nem fecsegi el mások titkait, ezért hamar megnyílnak neked az emberek.

Amikor nem beszél a telód

Ha nem szólal meg a telefonodon semmilyen hang, az életben sem vagy nagyon harsány, és szívesen húzódsz meg a háttérben. Fontosak számodra azok a pillanatok, amit egyedül, vagy a legközelebbi szeretteiddel tölthetsz el csendben, már-már elérhetetlenül. Nehezen mondasz nemet.