Gyakran hallani olyan esetekről, amikor egy közúti ellenőrzés során fény derül arra, hogy az érintett engedély nélkül vadászott, az állat tetemét pedig magával is vitte. Ebben az esetben azonban egyáltalán nem ez volt a helyzet.

Newberry Township rendőrei nem kicsit döbbentek le, amikor meglátták, hogy a pennsylvaniai nő, akit egy közúti ellenőrzés során megállítottak, és megállapították, hogy ittasan vezetett, egy élő szarvast tuszkolt be a csomagtartójába.
A rendőröknek gyanús lett az úton közlekedő autós, akit végül megállítva kiderült, hogy részegen vezetett, a legnagyobb meglepetés azonban akkor jött, amikor a 19 éves nő autójának csomagtartójában egy élő szarvasra bukkantak .
A sofőr azt mondta a rendőröknek, hogy véletlenül elütötte a szarvast, de nem akarta magára hagyni, ezért inkább utasa segítségével bepakolta a csomagtartóba az állatot – a hivatalos jelentés szerint a nő először azt mondta az egyenruhásoknak, hogy azt hitte, az állat elpusztult, de csak útközben jöttek rá, hogy mégsem.
Mivel a rendőrök nem igazán tudtak mit kezdeni a helyzettel, megtették s szükséges lépéseket a részegen vezető nővel szemben, míg 21 éves utasát arra kérték, hogy vegye ki a szarvast a csomagtartóból, és engedje vissza a szabadba. Nem tudni, hogy az állat milyen sérüléseket szenvedett, habár azt sem, hogy valójában mit keresett az ittas nő csomagtartójában!

Íme a video: