Kezdőlap Uncategorized

Több baleset is történt megyénk útjain az éjjel

A 37-es számú főúton április 14-én éjjel 1 óra után Gesztely irányából Miskolc felé közlekedett személyautójával egy külföldi állampolgár. Az elsődleges információk szerint a férfi a haladása során nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a járműve sebességét, és az úttestet az autójával jobbra elhagyva az árokba csapódott. Az eset során személyi sérülés nem történt, a sofőröknél alkalmazott alkoholszonda pedig negatív értéket jelzett. A Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya még vizsgálja a baleset körülményeit.

Valamint ma reggel – a rendelkezésre álló adatok szerint – eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi a szalagkorlátnak hajtott az M3-as autópályán Görbeháza közelében. Az elsődleges adatok szerint a balesetben hárman megsérültek.

Az említett eseteken túl Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt huszonnégy órában személyi sérüléssel végződött közúti közlekedési baleset nem történt, míg anyagi kárral járó ütközés kilenc esetben jutott a rendőrség tudomására.

forrás: http://police.hu