Úgy tűnik, hogy Jennifer Lopez a szakítása után valóban régi szerelmével vigasztalódik. A paparazzók már le is fotózták őket, és azt rebesgetik, hogy mostanra egy házat is kibéreltek. De honnan indult, miért ért véget és mi az oka annak, hogy az énekesnő ismét együtt lóg Ben Affleckkel?

Sokszor mondják, hogy újramelegítve csak a töltött káposzta jó – de legalább ennyi pár rá is cáfol az állításra. A jelek szerint így van ez Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolatát nézve is. De hogyan jutottak idáig?

2016-ban, J-Lo férjével való szakítása után ezt nyilatkozta: „Nem próbálkoztunk azzal, hogy nyilvánosan éljük meg a kapcsolatunkat. Egyszerűen csak összejöttünk, éppen akkor, amikor a bulvárlapok megszülettek. Istenem, mekkora nyomás volt rajtunk!”

Nyomás ide vagy oda, a pár hamar hozzászokott a paparazzók közelségéhez, és mindenki tudta, hogy együtt vannak. Bár Jennifer és Cris Judd hivatalosan csak 2003-ban váltak el, Ben Affleck már 2002-ben feltűnt az énekesnő ikonikus Jenny from the Block című dalának videoklipjében – és bizony ott sem csak egymás arcát cirógatták.

Ugyanebben az évben megerősítették az eljegyzésüket. A színész egy 2,5 millió dolláros rózsaszín gyémántgyűrűvel kérte meg szíve hölgye kezét, aki boldogan mondott igent. 2003-ban azonban mégiscsak elhalasztották az esküvőt: „Az esküvőnk körüli túlzott médiafigyelem miatt úgy döntöttünk, hogy elhalasztjuk a dátumot. Amikor azon kaptuk magunkat, hogy három különböző csalimenyasszonyt igyekszünk felvenni három különböző helyszínen, rájöttünk, hogy valami nem stimmel. Úgy éreztük, hogy életünk legboldogabb napjának szelleme veszélybe kerülhet. Ennek az örömteli és szent napnak csak rólunk és családjainkról kellene szólnia.”

Ezután nem csak szünet, hanem szakítás is következett. Mindketten élték az életüket, de 17 év után újra egymásra találtak, és most ettől hangos a média. Ben február óta kedves üzenetekkel bombázta Jennifert, és végül nemrég a  Yellowstone Nemzeti Parkban a randira is sor került , majd állítólag egy egész hétvégét eltöltöttek. A két színész egyébként ezúttal komolyan ügyel a diszkrécióra, és bár már voltaképpen mindenki tudja, hogy ismét összejöttek, ők igyekeznek úgy tenni, mintha ez nem így volna. A hétvégi kiruccanás óta voltak egyet edzeni, illetve mint kiderült, nemcsak gyúrni mentek közösen, de együtt is távoztak egy montanai házba, ahol az erkélyen ugyan külön-külön, de mindkettőjüket lefotózták. Állítólag már közös bérleményben is gondolkodnak, de reméljük, ezúttal nem megy tönkre a kapcsolat.