Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Közélet

25 miskolci család csobbanhat először, aztán jöhet a többi is

Június 12-én nyit Miskolc legújabb élményfürdője, az Ellipsum. De van pár – pontosan 100 – szerencsés miskolci, akik már egy nappal a hivatalos megnyitó előtt csobbanhatnak a fürdő medencéiben.

Az ehhez kapcsolódó játékot az Ellipsum Élmény- és Strandfürdő facebook oldalán találhatjuk meg, a nyeremény pedig nem kevesebb, mint 25 családi belépő – két felnőtt és két gyermek részére – Miskolc legújabb strandjára. Ezeket a jegyeket csak június 11-én lehet felhasználni, egy exkluzív, zártkörű rendezvényre.

A játék még tart, bár már nem sokáig. A helyes válaszokat június 4-én délelőtt 10 óráig várják, majd megtartják a sorsolást, tehát még aznap 25 szerencsés, miskolci család lesz boldogabb egy négy fős belépővel. Fontos, hogy a nyertesek folyamatosan ellenőrizzék az email fiókjukat, hiszen ott értesítik őket. A szerencséseknek az értesítést követően, legkésőbb 2 munkanapon belül kell visszajelezniük a részletek egyeztetéshez.

Nem véletlenül emeltük ki többször is azt, hogy miskolci családok jelentkezését várják, hiszen a játékban csak 18 éven felüli, miskolci lakcímkártyával rendelkezők vehetnek részt. Valamint azt se feledjétek el, hogy a fürdőbe – a hatályos veszélyhelyzeti intézkedéseknek megfelelően – csak védettségi igazolvánnyal rendelkezők léphetnek be!