Adam Sandler és felesége 1998 óta elválaszthatatlanok! Most egy csodás fotó sorozattal mutatta meg, mennyire rajong még mindig a feleségéé-rt!

Az 1999-ben megjelent Apafej forgatási munkálatai 1998-ban kezdődtek meg. Az egyik mellékszerepre leszerződtettek egy nagyon csinos modellt, Jacqueline Samantha Titone-t, akinek ez volt élete második szerepe, a Rob Schneider főszereplésével elkészült Tök alsóban debütált színésznőként. Jackie az első közös filmjükben egy mellékszerepet kapott, ő volt a pincérnő.

Bár nem voltak közös intim jeleneteik, mégis, ahogy leálltak a kamerák, egyből fellobban köztük az a bizonyos szikra. 2003 nyarán házasodtak össze, így idén ünnepelhetik a 18. évfordulójukat. A lagzijukon 400 fő vett részt, olyan sztárok is részt vettek a Malibun megrendezett ceremónián, mint Jennifer Aniston vagy Dustin Hoffman, de természetesen Rob Schneider sem hagyhatta ki a bulit. Az esküvőjük előtt Jackie áttért a zsidó vallásra, ugyanis a színész is az. Két lányuk született: Sadie 2006-ban, Sunny 2008-ban.

Feleségét sok Sandler-filmben láthattad mellékszereplőként, ilyen volt Az 50 első randi, a Férj és férj vagy a Kellékfeleség. Utóbbi alkotás elején ő alakította Sandler karakterének hűtlen menyasszonyát. Jackie mindenben támogatja férjét, sőt folyamatosan bátorítja, hogy jobb színész legyen, és ne csak a vígjá-tékokban csillogtassa meg humorát! A Csiszolatlan gyémánt című alkotás főszerepére is rábeszélte, ami nagyon jó ötlet volt, Sandler így meg tudta mutatni egy teljesen új oldalát. Több díjat is bezsebelt ezzel, emellett még Golden Globe-ra is jelölték.

A 2019-es Torontói Filmfesztiválon mesélte el házasságuk titkát.

„A titok annyi, hogy sok időt töltünk egymással, gondoskodni kell arról, hogy ne legyél távol túl sokáig, minél többet legyetek együtt, és mindig az igazat kell mondani a másiknak !”

A színész olykor közösségi oldalán is megmutatja szép feleségét, akiről legutóbb gyönyörű felvételeket csinált a strandon. Drew Barrymore is lájkolta a képeket, amihez ezt írta: "Jackie a legjobb!"