Kezdőlap Uncategorized

Vetélkedő indul a Miskolci Állatkertben

Háromrészes online vetélkedősorozatot hírdetett meg a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, a tavaszi jeles napokhoz kapcsolódóan. Az első forduló témája a Víz Világnapja, így az március 22-én kerül megrendezésre.

A vetélkedő két korcsoportban indul, 1-4. osztály és 5-8. osztályos gyerekek jelentkezhetnek. A részvételhez, a miskolczoo.hu oldalon lehet regisztrálni 2021. március 21-ig. A játékosok pedig a jeles napon 10:00 óráig kapják meg a feladványokat a regisztráció során megadott email címre, a megoldásokat legkésőbb másnap délután 3 óráig kell visszaküldeni a zooped@miskolczoo.hu email címre. Késni nem szabad a válaszokkal, mert a helyes megoldások a megadott határidő után felkeülnek az állatkert honlapjára.

Az első forduló után a Föld napján, április 22-én illetve a Madarak és Fák napján május 10-én is megcsillogtathatják a tudásukat a diákok. Akik a három forduló alatt a legtöbb pontot gyűjtik, ajándékcsomagot és belépőjegyet nyerhetnek a Miskolci Állatkert és Kultúrparkba, amit az újranyitást követően használhatnak majd fel.