Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Perrie Edwards nevét a 2011-es X-faktornak köszönhetően ismerhettük meg, ahol bár szólóban indult, a mentoroknak köszönhetően összeállt az egyik legsikeresebb lánybanda a Little Mix. Történelmet írva ők lettek az első csapat, akik megnyerték a versenyt. Sikereiket követően a lányok 2 éve szünetre vonultak.

 

Perrie számára jó lehetőség született arra, hogy felépítse saját szólókarrierjét. Nemrég debütált első saját dalával, mely a Forget About Us címet kapta. Az Egyesült Királyságban az Official Charts lista 10. helyén nyitott, a kellemes hangzású dalról többen úgy vélik, hogy az idei nyár egyik slágerszáma lesz. Az Ed Sheeran-nel írt szám témáját a volt kapcsolatai ihlették. Nyilatkozata alapján boldogan tekint vissza a múltjára, hisz komoly szerepet játszott az életében és általa lett azzá, aki ma. A dalhoz megjelenő videoklipet Fokvárosban forgatták. 

Az énekesnő zenész családban nőtt fel, szülei is énekesek, édesanyja javaslatára indult anno az X-faktorban. A MUSICDAILY oldaláról azt is megtudhatjuk, hogy ez évi tervei között szerepel első szólólemezének megjelentetése is. Írása közben arra törekedett, hogy különböző műfajok és hangszerelések világát tükrözzék majd a dalok, hisz Perrie magas és erőteljes hangjának köszönhetően több zenei műfajban is otthonosan mozog. Reményei szerint zeneileg egy színes anyagot hallhatnak majd a rajongók. Az énekesnő tehetségét a TikTok-on is megcsillogtatta, a felvételen a My Fair Lady című musicalből énekelt. 

 

Érdekesség Perrie-vel kapcsolatosan, hogy egy ritka rendellenességben szenved, az anozmia velejárója, hogy az illető semmilyen szagot, illatot nem érez; egyfajta "szagvakságnak" is nevezik. Ő is követője annak a hullámnak, melynek köszönhetően egyre több sztár önmagát elfogadva, őszintén vállalja élete kevésbé csillogó oldalát is, üzenve ezzel a rajongóknak, hogy esetleges nehézségeikkel, küzdelmeikkel nincsenek egyedül. Így a pánikrohammal, szorongással teli megpróbáltatásait is megosztotta az Instagramon. Őszintén vallott arról is, hogy míg korábban önértékelési problémákat okozott nála az erőteljes szeplőssége, mára ezt is elfogadta és úgy szereti magát, ahogy van. Ez a pozitív gondolkodásmód igazán követendő példaként állhat mások előtt is! Nem egy idealizált életet, hanem a valóságot tárja az emberek elé, hisz a hírességek életében is vannak nehézségek, amivel a kirakaton túl nekik is meg kell küzdeniük.

"Csillogtasd meg az egyediségedet! Szeresd magad anélkül, hogy mások ítélkezése miatt aggódnál!"–  – osztotta meg Instagram oldalán is.
 

Humanitárius tevékenységet is folytat, ő a védnöke a CoppaFeel!-nek, amely egy emlőrák tudatosító jótékonysági szervezet. Igyekszik több lábbal állni a földön, pár éve elindította saját divatmárkáját, mely a Disora nevet kapta, valamint Perrie lett az első női nagykövete a Supreme Nutrition (étrend-kiegészítő, egészségmegőrző termékek) márkának is.