A Múzeumok Éjszakáját június 24. éjjelén tartják országszerte.

A vállalatcsoport munkatársai az érdeklődőket a fővárosban, Debrecenben, Domaszéken, Dombóváron, Hatvanban, Kecskeméten, Mártélyon, Miskolcon, Nagykanizsán, Pécsett, Petőfiszálláson, Püspökladányban, Szegeden, Székesfehérváron, Szentesen, Szolnokon, Szombathelyen és Veresegyházon várják szeretettel.

A Tiszai pályaudvar is képviselteti magát

A Miskolc-Tiszai Rendelkező központban (Dominó) megismerhetők a Miskolc-Tiszai pályaudvar vonatközlekedésének lebonyolításának részletei. Bemutatják az 1966-ban átadott D55 típusú biztosítóberendezést, annak kezelését, funkcióit, működéséhez szükséges műszaki hátteret, a jelfogótermet és az ott folyó munkát. Az épületből kilátás nyílik az Y hídra. Speciális pályavasúti járműbemutató keretében ismerkedhetnek a látogatók a Lencse univerzális darus vasúti munkagéppel és az Unimog speciális közúti-vasúti „kétéltű” járművel.

A létszámkorlát turnusonként maximum 15 fő, a belépés érkezési sorrendben történik, előzetes regisztráció nincs. A találkozási pontként a Pfaff Ferenc utcán lévő sorompót jelölték meg a vállalat által kiadott közleményben.