Az adventi várakozás jegyében telik majd a huszadik kvaterka.

Forralt és nem forralt borokkal, krampampulival, gönci pálinkával, Károly bácsi karácsonyi süteményeivel és pogácsáival, sült gesztenyével, az abaújszántói Forró Kutya BBQ jóvoltából barbecue udvarral, a közkedvelt kvaterka válassz-szendvicsekkel, zsíros kenyérrel és hurka-kolbásszal készülnek harapnivaló fronton.

Az est fő attrakcióit, vagyis a borokat a Parajos Pincészet, az Angyal Borászat, a Kreinbacher Birtok, a Cardium Borászat, az Oroszlános Borbirtok, a Szűcs Pincészet, a Zsadányi Pincészet, a Gonda Pince, a Csóbor Pincészet, a Németh János Pincészet, a Maul Zsolt Pincészete, a Gróf Buttler Borászat, a Breitenbach Pince és a Gál Szőlőbirtok és Pincészet tolmácsolásában élvezhetjük. De természetesen továbbra is itt lesznek a város borai Áts Károly Pincészetéből, Vincze Béla borászatából és a Palkó Boroktól.

A Bortanya és a Polgármester Pince is meghitt karácsonyi kivilágítást kap.

Lesz krampampulis utcaparty, szabadtéri tűzkosarak, puha pokrócok, lélekmelengető versek és slam poetry. Este 8 órától a La Barriere Manouche koncertjére rophatjuk, később pedig Dj Sebastian mozgatja át a kvaterkázókat. Majd vár a Találka Party egészen hajnal 2-ig, ahol egy hamisítatlan retró diszkóban hág majd tetőfokára a buli.

A rendezvény ingyenesen látogatható.