Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Éppen hogy csak eltűntek a netről Doja Cat Met gálás képei, az raper most ismét turnézik egyet a közösségi médián, ám ezúttal az internet kereszttüzében zenei karrierjét találjuk.

Történt ugyanis, hogy Doja unalmában felment a Twitterre s megosztotta gondolatait korábbi munkáival, albumjaival kapcsolatban.

„a planet her és a hot pink arra jók voltak, hogy egy valag pénzt keressek velük, ti meg fullon be is kajáltátok. de így legalább simán eltűnhetek a nyilvánosság elől és fűben hempereghetek a szeretteimmel valamilyen szigeten, de ti meg ugyanúgy sírtok tovább a bendzsa, középszerű popért“ – nyilatkozta a Twitter-fiókján Doja.

Az eddig is tudva levő volt, hogy az énekes-dalszerző soha nem rejtette véka alá véleményét, főleg ha saját munkásságáról volt szó. Például többször is kifejtette már, hogy mennyire unja előadni Say So című slágerét, mely 2020-ban gyakorlatilag letarolta az összes zenei listát, s hogy idejét látja egy kis imidzsváltásra. Azaz: maga mögött szeretné hagyni popzenei munkásságát. 

Miután kicsit lecsillapodtak a kedélyek, Doja azért kedvezett is rajongóinak, így pedig elárulta legújabb zenei projektjének címét, mely a First of All nevet viseli. Amit eddig fixen tudunk a lemezről, az is magától az énekesnőtől jön, szóval egy biztos: a pop vattacukros, színes-szagos máza helyett a First of All az igazi klasszikus rap műfaját követi majd. Az album megjelenésének idejével kapcsolatos információk még nem elérhetők.