Kezdőlap Uncategorized

Élménybeszámoló: Mizu Miskolc vs. Exit House

Szeretnél a barátaiddal, kollégáiddal, családoddal egy saját határaidat feszegető, nem mindennapi programon részt venni? Akkor azt hiszem megtaláltuk a Neked való programot.

Kipróbáltuk mi is ezt a „szabadulós” játékot, saját tapasztalataimat osztjuk most meg Veletek. Először is leszögezném, hogy az alsó korhatár 14 év szülői felügyelettel és mindenki saját felelősségére vehet részt a játékban.

exithouse01

A hely és a történet maga hátborzongató, kapsz egy walky-talkyt és kezdődik a „móka”. Max. 8 fős csapatokat alkothattok és kaptok 60 percet, hogy kiszabaduljatok, amihez az kell, hogy megoldjátok a feladványokat, hogy egyre közelebb kerüljetek a kijárathoz. Az idő persze ketyeg, ezt egy jól látható helyen elhelyezett monitor is eszedbe juttatja, ha esetleg megfeledkeznél arról, hogy csak 60 perced van… ez nem kis feszültséget okoz, hiszen egyre csak pereg. Ja és persze a vérfagyasztó aláfestő zenéről sem feledkezhetünk meg.

Ha nem sikerül megfékezni a “vírust” akkor ez fog történni… 🙂

nyuszi

A feladatok logikai, ügyességi és megfigyelő készségeiteket tesztelik, illetve, hogy mennyire tudtok csapatban együtt, egymásra odafigyelve megoldani a különböző feladatokat. De persze, első sorban rá is kell jönnötök, hogy mi is maga a feladat!!!

A feladatokról többet nem írnék, javaslom, mindenki menjen és próbálja ki, biztos vagyok benne, hogy életre szóló élményben lesz része.

Hozzá kell azt is tennem, hogy sajnos nekünk nem volt elegendő a 60 perc, úgyhogy mi bent ragadtunk a vírus pedig elszabadult. Hogy mit kellett volna jobban csinálnunk? Utólag sokmindent… Egyetlen tanácsot adunk mindenkinek: Figyeljetek oda egymásra és egyszerre egy dolgot akarjatok megoldani, mert az igen zavaró lehet, amikor mindenki beszél össze-vissza. Próbáljátok ki és tapasztaljátok meg milyen együtt dolgozni a kijutáson, mennyire oda kell figyelni…

horror-pictures-wallpaper1

A hely maga tényleg hátborzongató, a személyzet viszont kedves, segítőkész a Walky-talky nyugalmat ad, hogy valójában nem vagy elveszve.

Nagyon jó program, mi nagyon élveztük a végére jöttünk bele igazán, az utolsó helységben már nagyon pörögtünk és értettük, hogy ezt összedolgozva, csapatban hogyan is kellene csinálnunk valójában. Viszont az időnk sajnos letelt.

Szomorúak nem voltunk, az adrenalin kellőképpen elszabadult bennünk és már alig várjuk, hogy a hamarosan nyíló újabb pályán is kipróbálhassuk magunkat, ami az Exit House ígérete szerint még izgalmasabb lesz.

Természetesen arról is beszámolunk Nektek, de addig is csak javasolni tudjuk, nem éri meg kihagyni.

IRÁNY JÁTSZANI!  http://www.exithouse.hu/kezdo.php