A diósgyőri kosaras lányok április 15-én, szombaton 18 órától a bronzéremért harcolnak az Atomerőmű KSC Szekszárd csapata ellen.

A harmadik helyért vívott párharc az egyik fél két győzelméig tart, melynek első mérkőzésének a DVTK Aréna ad otthont.

Tippmix Női NB I. A-csoport rájátszás, bronzmérkőzés 1.

2023. április 15., szombat
18:00 DVTK HUN-Therm – Atomerőmű KSC Szekszárd

Zárul a DVTK HUN-Therm dobóversenye, itt az utolsó esély!

Az alapszakasz és a rájátszás mérkőzésein is hatalmas érdeklődés mellet zajlott a DVTK HUN-Therm dobóversenye, az év kezdete óta számos exkluzív ajándékcsomag és sál talált már új gazdára!

A Szekszárd elleni mérkőzésen zárul a verseny, utolsó lehetőség lesz tehát arra, hogy mindenki leadja a nevezését, és bekerüljön a kisorsolt négy szerencsés versenyző közé.

A csapat névszponzora egymillió forintos fődíjat ajánlott föl azon szerencsés versenyzőnek, aki az összes szabályos nevezést leadó részvevő közül kerül kisorsolásra. 

Fontos tudnivaló: az egymillió forintos fődíj kisorsolása is a Szekszárd elleni mérkőzésen esedékes!

Ne légy bátortalan, hangold magad még egy utolsó alkalommal a versenyzésre, nevezz be, és ha a szerencse is melléd áll, próbáld ki magad kedvenc csapatod pályáján a DVTK Arénában. A részletes játékszabályzat a DVTK Aréna weboldalán található.

A bronzmérkőzés helyszíne

DVTK Aréna
3533 Miskolc, Vanger Vilmos utca 6. A.

Kapunyitás
2023. április 15-e, szombat, 17:00 óra

Megközelítés

A DVTK arra buzdítja a szurkolókat, hogy a mérkőzések iránt várható nagy érdeklődésre való tekintettel válasszák a tömegközlekedést, és érkezzenek időben a mérkőzésre.

A DVTK Aréna villamoson utazva közelíthető meg a legegyszerűbben. Az 1V (Tiszai pályaudvar – Felső Majláth) vonalon a „DVTK Stadion” vagy a „Bulgárföld városrész” megállóknál leszállva már gyalogosan, egy perces séta után elérhető az Aréna főbejárata.

Autóbusszal az 1-es, az 53-as és az 54-es vonalon közlekedve lehet eljutni az Arénához; a „Bulgárföld városrész” megállónál leszállva már gyalogosan, egy perces séta után elérhető az Aréna főbejárata. A mindenkor aktuális menetrendek elérhetők az MVK Zrt. honlapján.

A DVTK Aréna személyautóval is megközelíthető az Andrássy Gyula utcán keresztül.

Parkolás

Parkolni a DVTK Aréna közvetlen környezetében lehet. Amennyiben nem ütköznek a DVTK Aréna rendezvényei a DVTK Stadion rendezvényeivel, abban az esetben a stadion keleti és déli parkolóit is használhatják a szurkolók.

Arra kérik a DVTK Arénába érkezőket, hogy az Akadémia előtti és melletti útszakaszt, valamint a Diósgyőri Uszoda melletti parkolót hagyják szabadon.

/A nyitókép illusztráció/