Több mint kétmillió jegy kelt már el a Memento Mori turné koncertjeire, és az észak-amerikai és európai teltházas előadásokat követően a Depeche Mode újabb európai turnédátumokat jelent be.
 
A Memento Mori turné téli köre január 22-én indul a londoni O2 Arénában, nézzük, milyen visszhangja van!
 
"Dave Gahan egy mikrofonpörgető, végtagjait dobáló előadói csoda, ahogy a banda vágtat a több évtizednyi slágereivel"
The Guardian
 
“Az elektronikus zene legtartósabb bandája.”
The Telegraph 
 
“Az idő továbbra is azt bizonyítja, hogy a Depeche Mode a popzene történetének látnoki és egyik legbefolyásosabb csapata.”
Chicago Tribune
 
“Ez kétségtelenül színház a legjavából.”
The Irish Independent
 

A Depeche Mode 2024-ben visszahozza a Memento Mori koncertsorozatot Európába! Budapest is része ennek a turnénak, Depeche Mode koncert az MVM Dome-ban 2024. március 26-án!
 
A budapesti koncert jegyeihez elsőként a regisztrált Live Nation tagok juthatnak hozzá július 13-án 11 órától. A teljeskörű jegyértékesítés július 14-én 11 órakor indul.
 
A Depeche Mode 29 új európai dátumot jelentett be az Európában, Mexikóban, Kanadában és az Egyesült Államokban idén nyáron és ősszel zajló stadion- és arénakoncertek után, amelyekkel a turné 2024-ben is folytatódik.  Így további rajongóknak is lehetősége lesz megtapasztalni a Memento Mori koncertek nyers, érzelmi erejét, amelyet a Rolling Stone magazin „az élet és a zene lenyűgöző ünnepének” nevezett.
 
Már több mint kétmillió eladott jegyével a 110 állomásos Memento Mori koncertkörút a Depeche Mode egyik leghosszabb turnéja lesz, egyben a 2023-as év egyik legnagyobb világkörüli turnéja.