Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nehéz helyzetbe került Lana Del Rey: az énekesnő a Page Six szerint Instagramon üzent rajongónak, hogy valaki ellopta a laptopját.

Lana elmondása szerint pár hónapja történt az eset: egy percre szállt ki az autójából, hogy elintézzen valamit, de mire visszatért, valaki betörte az ablakát és ellopta a hátizsákját – amelyben többek között a laptopját és a videókameráját tartotta.

Del Rey szerint két évnyi családi fotók, új stúdióalbumának még meg nem jelent dalai, és egy szintén megjelenésre váró, 200 oldalas könyv került idegen kezekbe – legutóbbit pedig le kellett törölnie a laptopjáról.

"Le kellett törölnöm a gépem tartalmát, amelyben a 200 oldalas könyvem is ott volt, és arról nem volt mentett verzió. (…) És ennek ellenére még most is vannak emberek, akik valahogy képesek hozzáférni a telefonomhoz és kiszivárogtatni a dalaimat, a személyes fotóimat. Teljes szívemből szerettem azt a könyvet, amelyet elveszítettem, és szenvedéllyel írtam meg."

– mesélte.