Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Nagyot néztek a holland egyenruhások, amikor letartóztattak egy ittas ukrán sofőrt, aki egy olyan hamis jogosítványt adott át a rendőröknek, melyen Boris Johnson neve, képe, és adatai szerepeltek.

Meghökkentő esetről számolt be a Guardian: a holland rendőrök letartóztattak egy sofőrt ittas vezetés miatt, ám amikor elkérték okmányait, meglepődve tapasztalták, hogy a jogosítványon Boris Johnson volt brit miniszterelnök neve és képe szerepelt.

Az ukrán sofőr hamis jogosítványát, mely a volt brit miniszterelnök nevével, valós születési adataival, és képével volt ellátva, állítólag 2019-ben állították ki, és egészen 3000 év végéig érvényes:

A holland rendőrség szóvivője, Thijs Damstra megosztotta, az egyenruhások nem sokkal vasárnap éjfél után lettek figyelmesek egy autósra az északi Groningen városában, miután az az Emma híd közelében egy oszlopnak ütközött.

Az autóban azonban senkit sem találtak, a sofőr ugyanis felsétált a hídra. Ekkor az egyenruhások elkérték okmányait, és megfújatták vele a szondát is: a 35 éves férfit letartóztatták, és a rendőrség átkutatta az autót, melyben megtalálták a Boris Johnson volt brit miniszterelnök nevére kiállított hamis jogosítványt.