Kezdőlap MISKOLC Miskolc - Kultúra

Máris elkeltek a csoportos helyek Petőfi-buszra

Egyéni látogatók, családok számára a tárlat megtekintése hétköznapokon 15 óra és 17 óra között, valamint a szombati napon 9 óra és 17 óra között lehetséges.

Korábban már írtunk róla, hogy Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából Miskolcra érkezik a Petőfi Irodalmi Múzeum „Átrepülök hosszában hazámon” címet viselő vándorkiállítása.

A Petőfi-busz a Szent István téren 2023. február 8. és február 11. között, 9 órától 17 óráig várja látogatóit. A költő életművét interaktív módon bemutató kiállítást Miskolcon már előzetesen rendkívüli érdeklődés övezi, amit jól mutat, hogy a csoportok fogadására kijelölt időpontok beteltek. A csoportok fogadása miatt egyéni látogatók, családok számára a tárlat megtekintése hétköznapokon 15 óra és 17 óra között, valamint a szombati napon 9 óra és 17 óra között lehetséges. A szervezők kérik, hogy a látogatások tervezésénél vegyék figyelembe, hogy a busz technikai szünet miatt 12 óra és 13 óra között minden nap zárva tart.

Azok a csoportok, akik számára a nagyszámú csoportbejelentkezés miatt a Petőfi-buszra nem tudnak időpontot biztosítani a szervezők, a busz anyagával megegyező tematikájú tablókiállítást – interaktív elemek nélkül – 2023. március 28. és április 5. között megtekinthetik a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár Görgey utcai főépületében.

(Fotó: pim.hu)