Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A jövőre 50 éves AC/DC-nek több millió rajongója van világszerte, azonban akadnak olyan helyzetek, amikor még a banda frontembere, Brian Johnson is zavarba jön. Ilyen volt például az a pillanat, amikor egyik nagy kedvencével, a Beatles legendájával, Paul McCartney-val találkozott, akit először "őfelségének" szólított.
 
"Amikor először találkoztam Paul McCartney-val, azt sem tudtam, mit kellene mondanom neki. Ringo Starr-ral sétáltak el mellettem, miközben én éppen valaki mással beszélgettem, és Paul rám köszönt, mire valami olyasmit válaszoltam, hogy 'helló, Paul! Sir Paul… felség. Őfelsége.' Fogalmam sem volt, mi lenne a helyes megszólítás! Iszonyatosan zavarban voltam és csak hebegtem-habogtam összevissza, szóval elég kínos helyzet volt. Idővel aztán jó barátok lettünk, ami még mindig felfoghatatlan számomra. Hihetetlen érzés, amikor Paul McCartney csak úgy megszólít egy hotelben, hogy 'nem ebédelünk együtt, kölyök?'"
 
Az énekes nemrég azt nyilatkozta, hogy szeretne még zenélni az AC/DC-vel és egy önéletrajzi könyve is megjelent The Lives Of Brian címmel. A banda jövőbeli tervei egyelőre nem ismertek, de az biztos, hogy 2023-ban egy zenekarról szóló könyv is megjelenik a félévszázados jubileum tiszteletére.