Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mióta megjelentek a szuperhős filmek és sorozatok, Magyarországon is egyre népszerűbbek lettek a képregények. Ezért nem érdemes kidobni a hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek képregényeit, amiket esetleg a padláson találsz. 

Érdemes lehet felméretni a képregény árát 

Ha találsz egy képregényt otthon, érdemes annak az árát felméretni, ugyanis ezek az eltett füzetek akár százezreket is érhetnek. Magyarországon egyelőre sajnos elég kicsi az réteg, akiknek annyira megtetszik egy Marvel film vagy karakter és ennek hatására képregényfogyasztóvá válik. Ezeknek az embereknek a száma folyamatosan nő, de egyáltalán nem gyors tempóban.

Nem akkora a képregénykultúra, mint külföldön 

Felmerülhet a kérdés tehát, hogy egyáltalán érdemes-e országunkban befektetési céllal gondolni a képregényekre. A válasz valószínűleg a nem, itthon ugyanis nem akkora a képregénykultúra, mint külföldön. Ugyanakkor így is vannak olyan különlegességek, amik százezrekért kelnek el, ráadásul egy-egy ritkaság esetében ezeknek a daraboknak az értékállósága megkérdőjelezhetetlen.