Cikkünk frissítése óta eltelt 2 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Folyamatosan bővül a Déryné-program repertoárja. A vidéki kulturális intézmények és művelődési házak október 31-ig választhatnak a listáról, amelyen immár 111 előadás szerepel.

A produkciók között megtalálható minden a klasszikus prózától, a táncszínházi és zenés előadásokon keresztül, egészen a meseoperáig. 

Csak pár példa a sok előadás közül 

A közelmúltban sok előadás került be újonnan a repertoárba, köztük a Győri Nemzeti Színház Mindenkinek mindene – Apor Vilmos című drámája, amelynek lényege, hogy a szeretet mindenek felett áll. A Gyulai Várszínház a De mi lett a nővel? című Csehov-darabbal, míg a Beregszászi Megyei Magyar Drámai Színház Petőfi klasszikusával, A helység kalapácsa című előadással gazdagítja a repertoárt. A Kaláka együttes Kányádi Sándor verseit zenésítette meg Vannak vidékek címmel, míg A Boldog herceg című meseopera Oscar Wilde nagy sikerű, mára klasszikussá vált novelláját dolgozza fel. A Múzsák Társulat Kincskereső kisködmön című előadása az egész családnak tartalmas szórakozást ígér.

A Déryné-program célja, hogy színházi csodát juttasson el minél több város lakói számára.