Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Itt a nyár, bátran használjunk színeket, a körmünkön is! A tökéletes nyári körmök nem csak minket töltenek el elégedettséggel és boldogsággal, hanem felébresztik másokban is az érdeklődést. Mosolyogva gyűjthetjük be a bókokat (körmösünk nevében is) a remek bókokért. Legyen akár egyszínű összeállítás, akár színkavalkád, nincsen szabály arra, hogy milyen az igazi nyári köröm, így viseljük bátran, ami jól esik.

Nyáron a legalkalmasabb vibráló színeket használni

Elsősorban megpróbálhatjuk megragadni a nyárra igazán jellemző színeket. Ezekben a hónapokban dominál a türkiz, a sárga, a magenta, a rózsaszín és a piros. Mind népszerű választások, azonban ne féljük eltávolodni ezektől.

Idén hatalmas népszerűségnek örvendenek a pasztell árnyalatok. A finom babakéktől a frissítő mentazöldig bármit választhatunk, mindegyik üdítő vidámságot kínál a klasszikus nyári palettán.

Neonsárga

A sárga, ami nem csak a medence szélén néz ki jól. Bár kimondottan figyelemfelkeltő, a nyári hétköznapokat egyértelműen feldobják. Viszlát unalmas körmök!

Görög virágok

A kék és fehér miatt egyből a festői görög épületek jutnak eszünkbe. Képzeljük el milyen, ha minden alkalommal, amikor körmünkre pillantunk, gondolatban messzi helyekre kalandozhatunk.

Minimalista szivárvány

Nem kell feltétlenül ragaszkodnunk a hagyományos szivárványhoz, hogy körmeinken viselhessük. Elég, ha minden ujjunkon másik szín van. Akár otthon is elkészíthetjük ezt a manikűrt. Egyesek Skittlesnek látják a színes körmöket, és valóban nem járnak messze az igazságtól. 

Neonzöld körmök

Nem szükséges minden körmünknek teljesen neonszínűnek lennie. Visszafogottabb hatásért kérhetünk hagyományos francia manikűrt. Az uralkodó pasztellzöld mellett elég hangsúlyt kap a neonzöld is.

Függőleges szivárvány

Ki tudna nemet mondani egy vibráló színözönnek? Bármilyen körömformát választunk, garantáltan szuperül néz ki mindegyik.

Láss rózsaszínben

A rózsaszín mindig jó választás. Választhatunk akár egyetlen színt is, de sokkal izgalmasabb, ha variáljuk a pink különböző árnyalatait. Aki szeretne igazán extra lenni, az pöttyökkel is kiegészítheti a mintát. 

Neonnarancs szirmok

A lágy és kavargó szirmok pontosan olyanok, mintha nyári szellő játszana velük. Egyszerre letisztult és elegáns, tökéletes nyári választás.