Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Barbie nem csak egy baba, hanem egy múzsa. A Barbie forgószél-sajtókörútja során Margot Robbie sportos külsejével tiszteleg a címadó baba előtt, vörös – nos, gyakran rózsaszín – szőnyegeken sétálva Szöultól Mexikóvárosig mindenhol a hajdani Barbie babákra utaló ruhákban , éjjel-nappal. 

A Barbie-ihlette megjelenés Robbie új stylistjának, Andrew Mukamalnak köszönhető , akivel idén kezdett együtt dolgozni. „Az elmúlt évtizedek Barbie-referenciáit találjuk, és ezt csak a nagy Barbie-rajongóknak tesszük, akik valójában ezeket a Barbie-kat gyűjtik. Reméljük, hogy felizgatjuk őket” – mondta Robbie Barbie világpremierjén Los Angelesben. „A Barbie-referenciákat nagyszerű tervezőkkel párosítjuk.” Ennek bizonyítására Robbie egy fekete, egyedi Schiaparelli haute couture ruhát viselt a Barbie Los Angeles-i premierjén . Ez egy közvetlen utalás volt Barbie Solo in the Spotlight ruhájára 1960-ból, egészen a fekete kesztyűig, a tüll rojtig és a rózsaszín zsebkendőig, amelyet finoman tartott.

A Hervé Léger, a Versace és a Valentino ruhákat Margot Robbie Barbie babaruhaként fő divatpillanattá alakította. Vessünk egy pillantást a Barbie által ihletett ruhákra, amelyeket Robbie a Barbie július 21-i megjelenése előtt készített . Ahogy Robbie maga mondta a Los Angeles-i premieren: „Nem finom, de nagyon szórakoztató!”

A szöuli premieren Robbie rózsaszín blézer fehér karimájú sapkát és ceruzaszoknyát viselve tiszteleg Barbie előtt.
A szöuli premieren Robbie rózsaszín blézert, fehér karimájú sapkát és ceruzaszoknyát viselve, valamint strasszköves telefonnal tisztelgett Barbie előtt. A Barbie, akit professzionális megjelenésével közvetített, a Day-to-Night Barbie, amely 1985-ben debütált.

Robbie rendkívül merész, '80-as évekből származó hajkoronát és mintát viselt a Totally Hair 25th Anniversary Barbie-ként, miközben részt vett a mexikóvárosi Barbie- premieren.

Fekete-fehér fürdőruha Barbie

Robbie szülőhazájában, Ausztráliában, a Bondi Beachen viselte ezt a fekete-fehér Hervé Léger ruhát, amelyet Barbie első ruhája ihletett. Robbie-t az ikonikus fürdőruhában is láthatod a Barbie előzetesében .

Nappali Barbie

A színésznő egy rózsaszín csillogó trikót és egy részben Versace rózsaszín ruhát, ami Barbie második Day-to-Night megjelenését közvetíti egészen a szoknyáig.

Fülbevaló Magic Barbie

Néha az öltözék legfontosabb része a kiegészítők. A mexikóvárosi Barbie- premieren Robbie egy Earring Magic Barbie-t mutatott be, egy hosszú ujjú rózsaszín miniruhában, ezüstövvel és néhány mesésen lógó ezüst fülbevalóval.

Bár Barbie általában valami rózsaszín és mesés ruhát visel, különösen akkor, ha pöttyös rózsaszín miniruhát és sárga pénztárcát ringat. Robbie a 2015-ös Pink & Fabulous Barbie-t egy hasonlóan rózsaszín-fehér pöttyös Valentino-ruhában közvetítette, amelyet – sejtetted – egy sárga erszény ékez ki.

Boldog születésnapot Barbie

Míg Robbie metál rózsaszín miniruhát viselt közvetlenül az 1994-es Versace kifutójáról, Robbie rábólintott a Happy Birthday Barbie által viselt hasonlóan fémes ruhára, amelyhez ajándékba csomagolt ajándék is jár. Kinézett pompázott, miközben részt vett egy Barbie- ünnepségen az ausztráliai Sydneyben.

 

Csillogó rózsaszín Barbie
Egy szöuli sajtótájékoztatón Robbie 1964-ből szoknyaruhás Sparkling Pink Barbie előtt tisztelgett, miközben egy saját, dögös rózsaszín Moschino szoknyaruhát viselt.

Végül, de nem utolsósorban Robbie egy rózsaszín gingham Prada-ruhát viselve hivatkozott Gerwig Barbie- filmjére. A megjelenés egy olyan ruhán alapult, amelyet Robbie Gerwig filmjében visel; azóta egy Barbie-baba öltözékét készítette el a Mattel . Beszélj Meta Barbie-ról.