Kezdőlap Uncategorized

Öt bajnoki éremmel tértek haza a DVTK atlétái

Koha?ri Szabolcs indította a hétvégi éremesőt. A 100 km-es Ultrafuto? Magyar Bajnoksa?gon, a miskolci futó az előkelő 2. helyezést szerezte meg 7:35:12 -es idővel. Vasárnap pedig a Veszprém megyei Szentgálon folytatódott a DVTK atlétái számára az éremhalmozás.

A felnőtt férfiak mezőnyében Tugyi Levente tovább folytatta idei fantasztikus szereplését és behúzta a 21,1 km-es távot, magabiztos egy perces előnnyel. Ebben a kategóriában Iván Levente a 9. míg Hankó Dávid a 28. helyen zárt. Ők hárman a csapatversenyben a bronzérmet szerezték meg az igazán népes mezőnyben.

A felnőtt nőknél a 7. Németh Luca, a 9. Behan Anikó és a 11. Rokonay Szonja csapatban aranyérmet nyert ezzel megszerezve a DVTK második aranyérmét aznap. Zákány Panna egyéniben a 15. lett.

A férfi 7,5 kilométeres távján Kovács Máté hatalmas csatában 28:12-es idővel a bronzérmet szerezte meg, míg Pócs Levente 7. lett. A versenyzőket Szász László és Zámbori Zoltán “Athos” készítették fel.

Összességében a DVTK atlétika szakosztálya immáron 11 bajnoki érmet szerzett az idei évben – olvasható a DVTK honlapján.

A kép forrása: http://dvtk.eu