Florens Kert és Otthon Kiállítás és vásár

202410máj(máj 10)10:00vas12(máj 12)17:00Florens Kert és Otthon Kiállítás és vásár

Esemény részletei

Az ország nagy, fővároson kívül megrendezett kerti és szabadidő életmód kiállítására hívjuk Önöket Miskolcra, már harmadik alkalommal. A háromnapos programot festői környezetben, a gyönyörű Avas-hegy lábánál, ősfáktól hangulatos, szabad területen, a Városi sportcsarnok (Generali Aréna) előtti téren rendezzük meg.

(Sajnos, az eredeti elképzeléseinket, hogy a Sportcsarnokban egy Otthon tematikájú kiállítás részt is rendezünk, az élet erre az évre keresztül húzta. Egy váratlan és halaszthatatlan, több hónapig tartó műszaki átalakítás miatt, a Sportcsarnok a Florens idején zárva lesz, így ott nem tarthatunk kiállítást! Annyi vígaszunk van, hogy jövőre egy korszerűbb és biztonságos helyszínen tudjuk az Otthon részt is megrendezni!)

A Florens 2024 főbb tematikái a kert, virág, szabadidő. A kiállításon mintegy 6 ezer m2-es, szabadtéri területén mutatják be és árusítják portékáikat a termelők és a kereskedők.

A három nap alatt a szakmai előadások mellett, folyamatosan gondoskodunk szórakoztató gyerekprogramokról is, a magas színvonalú gasztronómiai kínálat mellett.

A Florens részeként, a Városi Sportcsarnokban „Tavaszi enteriőr” kiállítást szervezünk, melyen a szakemberek munkái mellett, óvodák által készített „Mese tavasz” mini enteriőröket is meg lehet csodálni.

Várunk szeretettel e nagyszabású tavaszköszöntő rendezvényre minden, kertet- virágot szerető, az otthonukat szépíteni akaró, vagy éppen csak kikapcsolódni, szórakozni vágyó látogatót!

Sashalmi László
főszervező

Bővebben...

Időpont

10 (Péntek) 10:00 - 12 (Vasárnap) 17:00

Helyszín

Generali Aréna Miskolc

Görgey A. u.