2021. március

2021ke30mar19:0020:30Lakáskoncertek 2. / Fellép: Kékes Zsuzsa vibrafonművész és Szurasenkó Dániel blockflöte virtuóz19:00 - 20:30 ONLINE ESEMÉNY, Bárhol bárhonnan Szervező: ONLINE ESEMÉNY Kategória:Kultúrális

Esemény részletei

LAKÁSKONCERTEK SOROZAT

Nagy szeretettel és tisztelettel meghívjuk Önt és Kedves Családját Barátait és Ismerőseit Lakáskoncertek sorozatunk második alkalmára mely során Kékes Zsuzsa vibrafonművész a Megszólaló Kezek Alapítvány alapítója és Szurasenkó Dániel blockflöte virtuóz Magyar Rekorder békenagykövet fog közös koncertet adni!

www.szurasenko.com

A Lakáskoncertek célja hogy a kialakult járványügyi helyzetben lelki táplálékot nyújtson a közönségnek ugyanakkor támogassa a hazai zenészeket!
A fellépő művészek otthonukból adnak koncertet kiváló kép és hangminőségben melyet Önök a Közönség a kanapéból hallgathat meg ezáltal garantált a biztonság egészségünk védelme ugyanakkor a koncertélmény is.

Időpont:
2021. MÁRCIUS 30. 19:00

Műsoron Johann Sebastian Bach Anonymus Camille Saint-Saëns Antonio Vivaldi és más kiváló zeneszerzők művei

A koncertre a belépőjegy 2000 Ft! Kérjük jelezze a danielprodukcio@gmail.com email címen részvételi szándékát ekkor felvesszük Önnel a kapcsolatot. Névre szólóan kap majd egy elektronikus átutalásos számlát melyen látható lesz cégünk bankszámlaszáma. Erre a számlaszámra kell átutalni a belépőjegy árát! Az összeg beérkezésekor keressük Önt és az előadás előtt 30 perccel elküldjük azt a zárt csatorna linkjét melyen azok követhetik a hangversenyt akik megvásárolták jegyüket!
Kérdésükkel és kérésükkel forduljanak hozzánk bizalommal emailben vagy a +36 70 417 2616 telefonszámon!

Az eseményt a Daniel Produkció Művészeti és Rendezvényszervező Kft valósítja meg!

Facebook: https://www.facebook.com/events/372144620415902/

Bővebben...

Időpont

(Kedd) 19:00 - 20:30

Helyszín

ONLINE ESEMÉNY

Bárhol bárhonnan

Szervező

ONLINE ESEMÉNY