Téged is megnyugtat és feltölt, amikor a szobából hallgatod a vihart? Esetleg szeretsz olykor kiállni a zúduló esőbe?

A QC Terme története 1982 óta íródik, egy olasz testvérpár alapította a márkát, amiből 40 év alatt világhírű luxus-wellness brand lett, összesen 11 központtal. New Yorktól Rómáig megtalálhatóak ezek a minden igényt kielégítő, a víz gyógyító erejével és további szakértelemmel csúcsra járatott wellnessközpontok, melyekből nincs két egyforma. Minden lokáción a hely adottságaira alapozva alakították ki a rekreációs központokat.

Bár a legelsőt az Alpokban, Bormioban találjuk, a hozzá egészen közel lévő milánói QC Terme egy olyan extrával szolgál, ami túllép a luxuson, az ötletes megoldáson és a képzeletünkön is.

A wellnessközpont eleve gyönyörű, mind a kinti medencéit tekintve, mind odabent, de kitaláltak egy olyan szolgáltatást, ami mellett nem tudunk elmenni szó nélkül. Vihart imitálnak egy zárt, bent i termükben. Vagyis a szokásos felsőkategóriás szolgáltatások mellett egy olyan minden fantáziát felülmúló ötlettel kedveskednek, ami sokunknak vonzó lehet. Pláne akkor, szeretünk esőben úszni, szívesen időztünk volna már viharban egy tóban, a tengerben… de végül hamar felhagytunk a veszélyesnek mondható fürdőzéssel.

Ebben a milánói wellnessben aggodalomra nincs ok, a vihar és a villámok mesterségesek. Az ötlet viszont parádés, szívesen élnénk a lehetőséggel!
Ez a központ egyébként sok geget gyűjtött össze: a szaunájukat például egy villamos hasában találjuk.
A piszkos anyagiakkal kapcsoltban pedig: egy egésznapos páros belépő 138 euróba (vagyis kb. 52 000 forintba) kerül, ami korlátlan wellness-használatot jelent a milánói QC Terme-ben.