A 3-as főúton, Miskolc belterületén, a Gömöri felüljárón, a Mályi felé vezető oldalon egy műszaki hibás kamion vesztegel a külső sávban – tájékoztat az utinform.hu.

A Bajcsy-Zsilinszky utca – 3-as út kereszteződése előtt hibaelhárítás miatt félpályás terelés van a Király utca felé kanyarodó belső sávban.

A Kiss Tábornok út befelé vezető szakaszán a Diósgyőri Gimnáziumnál, az Andor utca 104. számnál, az Avasalja u. 54. számnál, Kis-Hunyad utca 55. számnál, a Zsigmondy Vilmos utca kifelé vezető szakaszán és a Hell irodaház mellett továbbra is félpályás terelés van érvényben – olvasható a Miskolci Városgazda Facebook-oldalán

A Dayka Gábor utca – Meggyesalja utca összekötő építése miatt a Petőfi utca kifelé vezető szakasza le van zárva a Rácz György utca és a Dayka Gábor utca között, ezért a terelés a Hunyadi János utca felé irányul. Lehetséges útvonal a Kiss Ernő utca irányába, visszatérés pedig a Petőfi Sándor utcára a Dayka Gábor hídon keresztül, vagy a Nagyváthy János utca felé lehetséges.

 Vörösmarty Mihály utca az Y-híd építése miatt továbbra is le van zárva.

/A nyitókép illusztráció, Fotó: Miskolci Városgazda Facebook-oldala/