A mostani ünnepi időszakban történt meg a nem mindennapi eset: a Seychelle-szigetekről Svájcba tartó Emirates járat utasai között volt egy anya-lánya páros, akik szereteikhez siettek haza karácsonyozni. Igen ám… de nem az utasok között voltak, hanem ők voltak ketten csak utasok a turista osztályon. Talán még egy páran a business classon utaztak, de ennyi volt a létszám.

A Seychelle-szigeteken éppen a monszun időszakát élik, talán ezért a kevés utas és az extrém élmény a két hölgynek. Nagyon jól érezték magukat a fedélzeten, egy pillanatig nem akartak átülni az üzleti részbe, hiszen kihasználták, hogy „övék az egész gép”. Egyébként ezt az opciót fel sem ajánlották nekik. Biztos, hogy nem a súlyeloszlás volt a mérvadó ebben!

 

Készítettek jó pár videót erről a rendhagyó utazásról, aminél valószínűleg nem lesz extrább repülős élményük az életben. Hóangyalkázás, fotózkodás és kényelmes terek egy repülőn.

Ezek a helyzetek egyébként ha nem is túl gyakran, de előfordulnak egyes járatok alkalmával. Gondolhatjuk, hogy mennyire környezettudatos az üres gépek reptetése…