Győr város szülötte, rendkívül érzelmes és fantasztikus hangja van! Most pedig egy sebtapaszt gyártott a szívünkre Freddie, azaz Fehérvári Gábor Alfréd!

Plátói szerelem a középiskolában, a nagyszülők elvesztése, a szülők válása, kettétört sportkarrier – élete legnehezebb pillanataiban mindig a zenéhez menekült Fehérvári Gábor Alfréd. Freddie sikeresen gyógyította a lelkét különböző dalokkal egész életében, most pedig legalább annyit szeretne nyújtani az embereknek, mint amennyit neki segített a zene. Erre is utal új dalának címe, a Sebtapasz, amelyet több mint egy év kihagyás után mutatott be a közönségnek.

Ez a dal minden olyan embernek szól, aki egy kicsit is elbizonytalanodott abban, hogy jó-e az az út amit éppen követ. Vagy hogy van-e elég ereje végig vinni valamit. Bízom benne, hogy a Sebtapasszal úgy tudok erőt adni azoknak, akiknek szüksége van rá, mint amekkora erőt én kaptam az életem során a zenétől– mondta Freddie.

A mély érzelmekkel teli Sebtapasz című dal videoklipjének forgatásához a lehető legszemélyesebb helyszínt, a szülővárosát választotta A Dal 2016 győztese, aki azóta műsorvezetője is az MTVA zenei tehetségkutatójának.

A klip arra épül fel, hogy a mai önmagam az akkori önmagammal találkozva számomra fontos régi helyeket jár be Győrben– árulta el Fehérvári Gábor Alfréd, aki a rendezővel, Czoller Bencével közösen választotta ki, ki játssza majd fiatalkori énjét.

Igazából tudtuk, hogy nem találunk a fiatalkori külsőmre hasonlító fiatal srácot, ezért egyszerűen egy karakteres fiút kerestünk. Sajnos rám járt a rúd 15-18 éves korom között. Nagyon vékony voltam, magas, fogszabályzós, szemüveges, hosszú hajam volt, nem voltam éppen vonzó– mondta nevetve Freddie. Az énekes arról is beszélt, miért kellett több mint egy évet várni arra, hogy új saját szerzeményt mutasson be. A Sebtapasz szövegét még a pandémia előtt írta meg, de csak közben jött rá, hogy most sokkal érvényesebb lett a mondanivalója. Annyira meghatározó volt neki a koncertezés hiánya, hogy emiatt nem kapkodta el az új klipek készítését.