Kezdőlap Uncategorized

A Dűlő Miskolc város legjobb étterme lett!

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az egyetlen átfogó és hiteles magyarországi étteremkalauz a Gault&Millau szerint a Dűlő étterem lett Miskolc város étterme! Erről is olvashatnak a magazin legújabb, ötödik számában..

Gratulálunk a Dűlő étterem valamennyi dolgozójának ehhez a kimagasló sikerhez, mely nem jöhetett volna létre, ha nincs az a profizmus, és az a szakmai állhatatosság, amely ezt az éttermet jellemzi.

Jöjjön el és kóstolja meg  étkeinket az évszakonként megújuló étlapról és a havonta frissülő Séf ajánlatról.

A Karácsonyi családi és céges rendezvények remek helyszíne a Dűlő!
Ha minket választ, ünnepi vacsorája  igazi gasztronómiai utazás lesz az ízek világába!

Hogy megkönnyítsük az ünnepi készülődést, igazi „dűlős” Karácsonyi menüt állítottunk össze, amely az ünnep előtt 1 nappal elvihető.

Menü:
Pontyhalászlé (fél liter + 10 dkg pontyfilé/adag)     1300.-
Töltött káposzta (3 db + aprókáposzta + 1 szelet főtt füstölt tarja) 1890.-
Burgundi marhasült (gomba, gyöngyhagyma, bacon, vörös boros mártás) burgonyakrokett 2800.-
Gesztenyével töltött pulykamell filé, aszalt szilvával, morzsában sült rizottóval     2800.-
Aszalt gyümölcsös „mákos guba-torta” fehér csokis vanília krémmel (28 cm)
– negyed 1500,-
– fél 3000.-
– egész 6000.-

A menü összetétele tetszés szerint variálható.
Fél adagot nem áll módunkban adni.

Rendelés: info@dulo.hu, vagy 70/333 1992
Bővebb info: www.dulo.hu

dulo-01

dulo-03

dulo-02

dulo-04