Az egyetlen átfogó és hiteles magyarországi étteremkalauz a Gault&Millau szerint a Dűlő étterem lett Miskolc város étterme! Erről is olvashatnak a magazin legújabb, ötödik számában..
Gratulálunk a Dűlő étterem valamennyi dolgozójának ehhez a kimagasló sikerhez, mely nem jöhetett volna létre, ha nincs az a profizmus, és az a szakmai állhatatosság, amely ezt az éttermet jellemzi.
Jöjjön el és kóstolja meg étkeinket az évszakonként megújuló étlapról és a havonta frissülő Séf ajánlatról.
A Karácsonyi családi és céges rendezvények remek helyszíne a Dűlő!
Ha minket választ, ünnepi vacsorája igazi gasztronómiai utazás lesz az ízek világába!
Hogy megkönnyítsük az ünnepi készülődést, igazi „dűlős” Karácsonyi menüt állítottunk össze, amely az ünnep előtt 1 nappal elvihető.
Menü:
Pontyhalászlé (fél liter + 10 dkg pontyfilé/adag) 1300.-
Töltött káposzta (3 db + aprókáposzta + 1 szelet főtt füstölt tarja) 1890.-
Burgundi marhasült (gomba, gyöngyhagyma, bacon, vörös boros mártás) burgonyakrokett 2800.-
Gesztenyével töltött pulykamell filé, aszalt szilvával, morzsában sült rizottóval 2800.-
Aszalt gyümölcsös „mákos guba-torta” fehér csokis vanília krémmel (28 cm)
– negyed 1500,-
– fél 3000.-
– egész 6000.-
A menü összetétele tetszés szerint variálható.
Fél adagot nem áll módunkban adni.
Rendelés: info@dulo.hu, vagy 70/333 1992
Bővebb info: www.dulo.hu