Kezdőlap Uncategorized

A Jegesmedvék kapusa, Kiss Bence is ott lesz a debreceni U-18-as világbajnokságon.

Április 4-től készült az U-18-as válogatott bő kerete a debreceni világbajnokságra, ahová három miskolci játékos is meghívót kapott: Laczkó Ákos, Bernáth Milán, és a kapus Kiss Bence.

Sajnos az első, múlt vasárnapi keretszűkítésen két játékosunktól elköszöntek, így ezen a héten már csak Kiss Bence képviselte a Miskolci Jegesmedvék csapatát. A bent maradt játékosok kemény edzéseken vettek részt, majd kedd este következett az újabb keretet szűkítés. Glen Williamson és stábja kihirdette a szerda reggeli utazó keretet, amely 22 játékosból, és 3 kapusból állt. Nagy örömünkre, Kiss Bence is felülhetett a debreceni világbajnokság helyszínére tartó csapat buszára.

Szerda délután még egy átmozgató edzésen vettek részt a csapat játékosai, majd csütörtökön a dánokkal, pénteken pedig az ukrán válogatottal játszottak edzőmeccset.
530_284w

A mai mérkőzés után az edzői stáb véglegesítette a világbajnokságon szereplő játékosok névsorát, amelyben nagyszerű teljesítményével ott szerepel Kiss Bence, a Jegesmedvék kapusa is.

A világbajnokságra 2 kapussal és 20 játékossal vág neki a magyar válogatott, amelynek csapatmenedzsere Mayer Péter, a Miskolci Jegesmedvék szakmai igazgatója.

Gratulálunk Bencének, és sok sikert kívánunk neki és a csapatnak a vb-re!

 

forrás : http://www.miskolcijegesmedve.hu