Jon Bon Jovi hangját sok kritika érte az elmúlt években, és minden jel arra utal, hogy a helyzet csak egyre rosszabb lett!

 Bon Jovi április 2-án kezdte meg aktuális amerikai turnéját, amelynek koncertjeiről sorra érkeznek a nem éppen hízelgő beszámolók, az egyik újságíró pedig egyenesen azt írta, hogy úgy tűnik, a frontember elfelejtett énekelni, ráadásul a kritikusok mellett sok rajongó is nagyon csalódott volt.
 
– Ross Raihala (Pioneer Press): "Jon sokkolóan gyenge produkciót nyújtott és végig szenvedett a több mint kétórás koncert alatt. A banda már mélyebben játssza a régi slágereket, ennek ellenére ezekkel és az új dalokkal is alaposan meggyűlt a baja. Őszintén szólva, úgy tűnik, mintha elfelejtett volna énekelni."
 
– Théoden Janes (The Charlotte Observer): "a The Radio Saved My Life Tonight közben úgy éreztem, Jon folyamatosan keresi a megfelelő hangokat és csak az esetek 60-70%-ában találja meg azokat. Egyik legnagyobb slágerük, a You Give Love A Bad Name közben rendszeresen lemaradt egy kicsit a zenészektől a refréneknél. Hiányzott az átütő erő a hangjából és néha még így is alig kapott levegőt. Az It's My Life közben szintén sokszor hamis volt, ráadásul az említett három dal még a koncert elején hangzott el."

A kritikusok mellett sok rajongó is hangot adott a csalódottságának: egyikük azt írta, hogy életében először jött ki koncertről Bon Jovi gyatra teljesítménye miatt, valaki úgy fogalmazott, hogy eddig mindig kiállt Jon mellett, de a mostani produkcióját már ő sem tudja megvédeni, míg egy harmadik hozzászóló úgy véli, utoljára látta a zenekart, mert kizártnak tartja, hogy az énekes még egy turnét bevállalna ilyen hanggal.

 

 

Nos, döntsétek el ti!: