Kezdőlap KÉK HÍREK

Felakasztotta magát a győri pedofil

A zárka mosdójában akasztotta fel magát a pedofília miatt korábban 9 évre elítélt győri férfi – írta a Blikk információira hivatkozva az Origo.

A személyzet gyorsan megkezdte a segítségnyújtást, amit a kiérkező mentők folytattak, de már nem tudtak segíteni rajta, a rendőrség a helyszíni szemle során az idegenkezűséget kizárta. A férfi ügyvédje azt nyilatkozta, védence búcsúlevelet is hagyott, ebben a súlyos ítéletre hivatkozott, de a bíró szerinte személyeskedő megjegyzéseit is nehezményezte.

Interneten keresett magának kisfiút

Az elsőfokú ítélet szerint a 42 éves H. Ervin egy önmegsemmisítő üzenetküldő internetes alkalmazáson keresztül felvette a kapcsolatot egy férfivel, akiről korábban megtudta, hogy megrendelés alapján olyan kiskorúakat közvetít, akikkel szexelhet. Az üzenetváltások során egy 10-11 éves fiút keresett orális aktusra és közösülésre. A szolgáltatásokért minden megkezdett 3 óráért 60 ezer forintot fizetett volna. A pénz átadása után a lakókocsiban lévő gyermek helyett a közelben tartózkodó rendőrök várták.