Kezdőlap Uncategorized

Felfújható akadálypálya, két kilométeres futással, ez a CRAZY5K SPRINT!

Már régóta szeretted volna újra kipróbálni az ugrálóvárat és a futást sem veted meg? Akkor nagyszerű hírünk van: szeptember 29-én 10 órától Miskolcon, a Miskolci Atlétikai Centrumban megteheted, ugyanis érkezik a CRAZY5K Sprint, közel 2000 indulóval!

A CRAZY5K Sprint egy intenzív szórakozás, melynek során 200 méter hosszú egybefüggő felfújható akadálypályát kell teljesíteni, 2 kilométeres futással megfűszerezve. Mindeközben a résztvevők újra gyereknek érezhetik magukat és gondtalanul szabadon ugrálhatnak, mászhatnak, csúszhatnak, és felejthetetlen pillanatokat tölthetnek együtt a barátaikkal, családjukkal vagy kollégáikkal.

HOGY MIRE SZÁMÍTHATSZ? CSÚSZDA, UGRÁLÓK ÉS ALAGÚT VÁR RÁD!

A Crazy5k csapata egy új versenyszámmal készül nektek idén! A 200 méteres pálya 19 különböző részből áll. Több csúszda, különböző ugrálók, falmászás és egy 8 méteres alagút is várja őket – Az akadályon négyesével indítják a futókat, így mindenkinek esélye van kiélvezni a pályát az elejétől a végéig -. Ezt követi a 2km futás, majd a végén egy extra, 4 méter magas csúszda.

A CRAZY5K Sprint egy kicsik és nagyok, fiatalok és idősebbek számára is kifejezetten szórakoztató mozgás és játékos sportvetélkedő, ahol a célban minden befutó egy egyedi érmet és frissítést kap. Csak néző leszel? Az sem gond, mert garantált a jó hangulat, és egészen biztos, hogy legközelebb Te is részt akarsz venni benne!

További információk és regisztrációs lehetőség kedvezmény kuponnal: https://mizuborsod.hu/esemenyek/crazy5k-sprint-miskolc/

Folyamatos hírek a rendezvényekről: https://www.facebook.com/events/504736683597329/