Kezdőlap Uncategorized

Liposzómás C-vitamin a jövő vitamin formulája

A C- vitamin mindenki által ismert antioxidáns. Szervezetünk, immunrendszerünk hatékony védekezése elképzelhetetlen nélküle.

A javasolt napi bevitelt (RDA) jelenleg 80 mg-ban állapították meg Ez a mennyiség arra elég hogy ne alakuljon ki a C-vitamin hiánybetegsége a skorbut. A mai ember nem képes bevinni a megfelelő mennyiségű vitamin, ásványi anyag és antioxidáns mennyiséget a mindennapi étkezéseivel, ezért azt pótolni kell. Minden embernek más a vitamin igénye. Fokozott fizikai megterheléskor,betegség esetén ez a mennyiség a többszörösére is nőhet. Rengeteg betegség írható az oxidatív stressz a helytelen táplálkozás, a vegyi anyagok,a szennyezett levegő rovására. Ezen betegségek megelőzésében valamint az egészségre káros külső behatások kivédésében nagy szerepe van az antioxidánsoknak, köztük a C-vitaminnak.

A fehérvérsejtjeink melyek a szervezet védekezését látják el 100 x több C vitamint, vesznek fel a vérből mint bármely egyéb sejtünk . A C-vitamin a szervezetbe való bekerülésekor eljut az emésztőszervekig majd ott felszívódva bekerül a véráramba és onnan a sejtekbe. A felszívódás során különböző akadályokba ütközik ezért mire elérne a sejtekhez jelentős része hasznosulás nélkül kiürül a szervezetből. A kutatók rájöttek, hogy hogyan hasznosul a leghatékonyabban szervezetünkben a szájon át bejuttatott C-vitamin. Ez a formula a liposzómás C-vitamin.

Mi az a liposzóma ? Miért jó a szervezetünknek? Mi a különbség a hagyományos és a liposzómás C-vitamin között?

 liposzoma

A gyártás során alkalmazott megfelelő technológia segítségével olyan apró gömbök (liposzómák ) jönnek létre, amelyek membránja (külső burka) igen hasonló az élő sejtekéhez ezért a liposzómák beltartalma könnyen bejut a sejtek belsejébe, szelektíven célba juttatva a becsomagolt hatóanyagokat.

A liposzómák tulajdonképpen olyan kis foszfolipid membránnal határolt „csomagocskák”, amelyekbe vízben vagy olajban oldható vitaminok is becsomagolhatóak. Ezek a vitaminokkal töltött apró gömböcskék könnyedén átcsúsznak a nyálkahártya és a bélfal sejtjein így gyakorlatilag emésztés nélkül gyorsan a vérkeringésbe majd onnan sejtjeinkhez jutnak. Ezen előnyökön túl a liposzóma csomagok növelik a hatóanyagok stabilitását , tehát kisebb a hatóanyag bomlás miatti vesztesége is.

A hagyományos szájon át bevitt C-vitaminok max. 16-20 % a szívódik fel.

Ez pl. egy 1000 mg -os tablettára vetítve kb. 800 mg veszteséget jelent. A liposzómás C-vitamin ezzel szemben akár a 100 %-os biohasznosulást is elérheti.

(A biohasznosulás azt mutatja meg, hogy egy hatóanyag milyen mértékben képes bekerülni a vérkeringésbe és onnan a sejtekbe.

A folyékony liposzómás C-vitamin bevételekor már a szájban elkezdődik a felszívódás.

Hatását klinikai vizsgálatok, eredmények bizonyítják (Stephen Hickey , Hillary Roberts )

A C-vitamin magas vérszérum szintet elérő intravénás alkalmazása (megadózis) egyre inkább teret nyer a különböző krónikus betegségek gyógyításában. A liposzómás C-Vitamin szájon át történő alkalmazásával megközelíthető ez a szint.

Válassza az új FOLYÉKONY , könnyen bevehető, GYOMORKÍMÉLŐ formulát!

cv

(pr-cikk)