Kezdőlap Uncategorized

MAGNET – Énekes tehetségeket keresünk

A ‘Magnet csapata tavasszal Miskolcon keresi Magyarország legkülönlegesebb hangjait és stílusait!
Több partnerkapcsolati megegyezés született szakmabeliekkel amelynek lényege, hogy a felfedezett tehetségeket elindítsunk az énekesi pályán, támogassuk, és biztosítsuk az ehhez szükséges szakmai hátteret
“Sokaknak nincs lehetősége, vagy nincs bátorsága a kitöréshez. Mi azért vagyunk, hogy ezekben segítsük és támogassuk azokat, akikben látunk fantáziát. Hangképzés, beszédtechnika, légzésgyakorlat, színpadi mozgás, stylingolás mellett saját dalok és klipek, valamit fellépési/szereplési lehetőségeket biztosítunk!” -Korábbi sajtóközleményben hangzott el kolléganőnk pár mondata.
Budapesten már elkezdődtek a munkálatok, várhatóan nyár elején debütál az első felfedezettünk!
Következő állomás Miskolc, ahol már szakmai partnereink készen állnak a tehetségek kutatására!
Április végéig tudnak jelentkezni a fiatalok, utána az első meghallgatásra kerül majd a sor. Az eseményt egy gálaműsorral zárjuk, ahol nagy meglepetéseket tartogatunk a közönség számára!
Akik különleges hanggal vagy stílussal rendelkeznek; aki kitörne a szürke hétköznapokból és megmutatná vagy fejlesztené tehetségét, annak várjuk rövid bemutatkozós jelentkezését a casting@magnet-mplay.hu vagy a studio.mplay@gmail.com e-mail címen! A jelentkezés ingyenes!
Alapozd meg a jövődet velünk!
casting magnet mizu miskolc