Mutatunk pát last minute ötletet

Elérkezett az utolsó hét, már visszaszámolunk karácsonyig. Ilyenkor a legjobb, ha rendezed fejben előre mit szeretnél vásárolni és célirányosan ezt a terméket keresed az üzletekben, ugyanis ilyenkor már biztosra vehető a tolongás, a tömeg. Webáruházból is rendelhetsz az otthonod kényelméből, ám előtte tájékozódj az aktuális weboldalon, hogy biztosan megkapod-e karácsonyig a rendelt terméket.

Íme néhány gyorstipp, ha nem tudod mit vegyél:

1. ZOKNI

Igen, a zokni lehet elcsépelt ajándék, de csakis akkor, ha egy mindennapi, unalmas példányt veszel. Vannak azonban direkt erre az ünnepre gyártott karácsonyi mintás zoknik, melyek több színben és több mintában megtalálhatók és ezeket mindenki szereti karácsonykor hordani, főleg, ha jó meleg anyagból készült.

2. AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ha nem tudod pontosan minek örülne az ajándékozott személy, de tudod, hogy melyik boltban, üzletben vásárol szívesen, akkor kitűnő ajándék egy utalvány is, melynek értékéből ő majd eldönti mi az, amire vágyik. Így elkerülöd a kellemetlen és elcsépelt „pénzt adok, majd veszel, amit akarsz” dolgot, mert ugyan nem ajándékot adsz, de pénz értékű ajándékot, melyből tudni fogja az illető, hogy ismered őt.

3. SÖR

Itt persze nem arra gondolunk, hogy menj be a szupermarketbe és vegyél egy rekesz sört! Vannak, akik a fogyasztható ajándéknak örülnek a legjobban, rájuk gondolnak azok a gyártók, akik italaikat karácsonyra már ünnepi díszbe öltöztetik. Vegyél tehát barátodnak ünnepi csomagolású italt, legyen a kedvenc itala akár a sör is.

4. BÉRLET

Ha barátod szeret színházba, koncertre járni, vagy akár szoláriumba, vagy kozmetikushoz, akkor biztosan örülni fog egy olyan bérletnek, melyből pár alkalommal elmehet ezekre a helyekre úgy, hogy nem ő fizeti. Hidd el, minden alkalommal örülni fog neki, hogy ezt ajándékba kapta és rád fog gondolni közben.

5. TANFOLYAM, UTAZÁS

Egy tanfolyamra, vagy utazásra csak olyan személyt fizess be előre, akit teljesen ismersz és tudod, hogy pontosan erre vágyik. Legyen az családtag, vagy közeli barát biztosan nem fog megbántódni, ha ezt kapja, főleg, ha pont az a tanfolyam, illetve utazási élmény volt a vágya, amit tőled kap

Bármilyen ajándékon is gondolkozol, vedd figyelembe, hogy az érintett személynek szóljon, mert akkor fog igazán örülni neki.

Képek: shutterstock