Kezdőlap Uncategorized

Részlegesen nyit a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár

A miskolci II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár központi épülete és valamennyi fiókkönyvtára április 12-től újra várja olvasóit, bár egyelőre csak részleges szolgáltatásokkal. A könyvtár honlapján elérhető katalógus segít a kölcsönözhető dokumentumok kiválasztásában ezen a linken: https://www.rfmlib.hu/

Az elektronikusan vagy telefonon leadott igénylés visszajelzése után, a megbeszélt napon lehet átvenni a kért dokumentumokat az adott könyvtár bejáratánál. Az igényeket leghamarabb április 12-én adhatják le az olvasók, a kért dokumentumokat (maximum 10 darabot) leghamarabb április 13-án, kedden lehet átvenni. A kölcsönözhető példányokat az olvasójegy bemutatása után adja ki a könyvtár. A korábban kölcsönzött, visszavinni kívánt könyveket bárki leadhatja névvel és az olvasójegy számával ellátva. A visszavett könyveket 72 órára elkülöníti a könyvtár, csak ezt követően lehet újra kölcsönözni.

A lejárati határidőket a részleges szolgáltatások ellenére április 30-ig automatikusan meghosszabbítja a könyvtár, késedelmi díjat továbbra sem számolnak fel.

forrás: https://www.facebook.com/rakocziferenckonyvtar