A legtöbb ultrakemény rock sztár, amikor kisgyerek volt, ultracuki volt! Nehéz elhinnünk, de például az egyik legaranyosabb kisgyerek Marilyn Manson volt! 

Nos kérem, lehet csemegézni!:-)

A képek között van Johnny Rotten is, aki esetleg nem tudná, ki ő:

 Énekes-dalszerző és műsorvezető, akit a Sex Pistols punk együttes énekeseként ismert meg a világ. 1978-ban lépett ki a Sex Pistols-ból, majd megalapította saját együttesét, a Public Image Ltd-t. A zenekar sokkal kísérletezőbb volt, „vitathatatlanul az első posztrock együttes”. Habár a Pistols kereskedelmi sikerét nem közelítették meg, az együttes nyolc lemezt és rengeteg kislemezt adott ki. 
Johnnyt hétéves korában, egy teljes évig kórházban kezelték agyhártyagyulladással, ennek következtében alakult ki a „Lydon-tekintet”. John Lydon művészneve, a Johnny Rotten eredetének két magyarázata van. Egy 2007-es interjúban Lydon  azt nyilatkozta, hogy a nevet az 1970-es évek közepén kapta, mivel az orális higiénia hiánya folytán a fogai bezöldültek. 
Egy másik történet szerint a Sex Pistols gitárosa, Steve Jones adta neki ezt a nevet. Amikor meglátta Lydon fogait, felkiáltott: „Te rothadt vagy, te tényleg az vagy!” („You’re rotten, you are!”) 
2008-ban Lydon átfogó dentális beavatkozáson esett át Los Angelesben, mely állítólag 22 000 dollárba került. Lydon elmondta, hogy a beavatkozás nem hiúságból történt: „Szükség volt rá… azok a rothadt fogak elkezdték komolyan tönkretenni a szervezetemet.”

Joey Ramone

Joey Ramone pedig: A legendás punk-rock együttes, a Ramones énekese és dalszövegírója volt. Joey mekegése volt a punk rock hangja Amerikában. Fekete bőrdzsekijével, vállig érő hajával, feltépett farmerjával, váltakozó morgó, dúdoló és csukló énekével, Joey volt a punk keresztapja. OCD-ben, Obszesszív-kompulzív megbetegedésben szenvedett, ami miatt gyakori kórházi ellátásra szorult. Marfan-szindrómája miatt – az amúgy sem alacsony, 201 centiméteres(!) – termete esetlen és sovány volt. A 90-es évek közepétől egy New York-i rák klinikán kezelték, ami erre a betegségre specializálódott. Joey Ramone limfómában halt meg 2001. április 15-én New York-ban négy évnyi küzdelem után.

 

Kurt Cobain

 

Elton John

 

Axl Rose

 

Diana Ross

 

Boy George

 

Marilyn Manson