Kezdőlap Uncategorized

Valentin napi házimozi ajánló

Közeledik a valentin nap, a szerelmesek ünnepe. Mi is lehetne jobb, mint édes kettesben összebújni szerelmünkkel és megézni egy jó filmet (utána 😀 )

Aki nem tudja eldönteni mit is nézzen, azoknak állítottam össze ezt a kis csokorra való romantikát :

Álmomban már láttalak (2002)

Igazi Csipkerózsika történet, amiben a kedves és teljesen hétköznapi életet élő egyedülálló anyuka (Jennifer Lopez), és a sármos politikus (Ralph Fiennes) egymásba szeret. Lehetséges? A filmen biztosan, de ki tudja, talán az ellentétek tényleg vonzzák egymást.

maid_in_manhattan_5

 

Bazi rossz Valentin-nap

Szegény Nia Vardalos, lassan, ha felbukkan egy szerepben, akkor várhatóan nálunk „Bazi naggyal” kezdődik majd a film címe. Pedig Nia személye, és az őt körülvevő alkotógárda, valóban garancia sokak számára, ha felesleges sziruptól mentes, romantikus vígjátékra vágynak. Ilyen bizony a Bazi rossz Valentin-nap is – eredeti címén I Hate Valentine’s Day. Az alapsztori szerint Genevieve Gernier manhattani virágbolt és Greg Gatlin – John Corbett – étterem tulajdonos bebizonyítják, hogy az első szerelmes szikrák után érdemes felülbírálni a saját magunk alkotta szabályokat.

bazi rossz Valentin nap

Dirty Dancing

Patrick Swayze örökre reményteljessé tett minket, hogy a következő családi vakációnk alkalmával ránk talál az igaz szerelem. Persze könnyű volt azonosulni Baby Housemannel is: a család kisebbik lányával, aki imádni valóan csetlik-botlik az életben. A szerelmi szál mellett azért ne feledkezzünk meg a felnőtté válás celofánba csomagolt megható eseményeiről se.

dirty-dancing-lift

Szerelmünk lapjai

Ugyanannyira nincs Ryan Gosling nélkül Valentin-nap, mint ahogyan a reszkessetek betörős Kevin nélkül nincs Karácsony. A Szerelmünk lapjai mára már igazi kultuszfilmmé nőtte ki magát, ami összeforrott a Valentin-nappal. Nem is csoda, hiszen egy olyan halhatatlan szerelem történetét mesélik el, ami minden szerelmespár álmai netovábbját jelenti. Rachel McAdams és Ryan Gosling érzelmes filmje semmi esetre sem hiányozhat a február 14-i összeállításból.

Szerelmunk-lapjai--5781

Valentin Nap

Ashton Kutcher, Julia Roberts, Bradley Cooper és egy tucat egyéb világsztár neve már-már garantálja, hogy a Valentin-nap című alkotás egy igazán jó film. Hogy ez így van vagy sem, az ízlés dolga, de az biztos, hogy a kis mini-epizódokkal, több különböző szerelmes pár történetével operáló Valentin-nap benne lenne a február 14-én megtekintendő filmes mezőnyben.

na_sv_valentyna_wallpaper_2

Sztárom a párom

Van olyan, aki soha nem szeretett még bele a kedvenc színészébe vagy színésznőjébe legalább öt percre? Ez a fajta szerelem az esetek 99%-ban – sajnos – meg is marad plátóinak. De nagy ritkán előfordulhat, hogy a vágyaink, az álmaink valóra válnak. Ez történt William-mel is, aki a véletlennek vagy az Univerzumnak köszönhetően megismerkedik a kedvenc színésznőjével, Anna-val. Senki sem hitte el, hogy működhet közöttük egy normális kapcsolat. Még ők sem. Hugh Grant és Julia Roberts megható romantikus története rávilágít a szerelem valódi erejére. Valentin-napkor kötelező!

notting-hill

A szerelem hullámhosszán

Az életben az a legnagyszerűbb, hogy sosem tudhatjuk, hogy mit hoz a következő pillanat. Annie (Meg Ryan) sem tudta, hogy egy rádióműsor örökre megváltoztatja majd az életét. Kocsikázás közben egy karácsonyi talk-showt hallgatva egy pillanat alatt beleszeretett egy olyan kisfiú édesapjába (Tom Hanks), aki felesége halála óta egyedül neveli a fiát. Elhatározza, hogy megkeresi és visszaadja Sam-nek azt, amire mindennél nagyobb szüksége van: a szerelmet.

20120627-nora-ephron

Akik pedig nem dőlnek be a romantikus hagymáznak, próbálkozzanak ezekkel a művekkel :
véres valentin vv3d

Mindenkinek jó filmezést kíván Valentin napkor is
Lichtenstein Raymond
filmesztéta