Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az amerikai énekes-dalszerző, Katy Perry mindig is a figyelem középpontjában állt, legyen szó a zenéjéről vagy az extravagáns frizuráiról.

A napokban megosztott videójával kommentek lavináját indította el, hisz arra buzdította a rajongókat, hogy véleményezzék a videón látható jóval rövidebb, szinte vállig érő haját – derült ki a MUSICDAILY írásából.

Az énekesnő abban bízik, hogy új albumát legalább akkora felhajtás övezi majd, mint az új frizuráját, ami valójában ismét csak egy paróka volt (amit egy későbbi videóban közölt).

Katy karrierje a 2010-es évek elején volt a csúcson, amikor a rajongók imádták a sztár külsejét is, tény, hogy a későbbi lemezei már nem hozták azt az átütő sikert, mint korábban. Abban az időben többen kritikusan fogadták átalakulását, sőt ennek tudták be az elmaradt sikereket is. A sztár elérte célját, hisz a fókusz ismét ráterelődött és mindenki izgatottan várja 6. albumának zenei anyagát. S bár arról még nem tudni, hogy mikor érkeznek az új dalok, de Katy nyilatkozatából kiderült, hogy a lemez pörgős és vidám lesz, hisz olyan életszakában íródott, amikor végre teljesnek és boldognak érzi önmagát.

A sztár nevéhez rekordok és slágerek sora köthető, mint például a Roar, a Firework, a Dark Horse (ft. Juicy J) vagy az Unconditionally.

Az mindenesetre biztos, hogy ezzel a lépésével jó reklámot csinált az úl albumnak!