Idén is szerves része lett a diákok szünidei életének a Kajla Útlevél! Nagyon sokrétű a felhasználása, és rendkívül hasznos, ha utazás során a gyermekünknél van.

Kajlával lehet képeslapot küldeni, 40 kirándulóhelyen túrázhatnak vele és gyűjthetik a pecséteket, amivel kedvezményekre jogosultak, akár nemesi címhez is juthat, kalandtúrákon vehet részt és ingyen utazhatnak vele sok helyen!

Mik is ezek a kedvezmények?

Ingyen utazhat saját Kajla útlevelével és diákigazolványával a gyermek:

  • 2021. június 16. és augusztus 31. között díjmentesen vonatozhatsz a MÁV-START és a GYSEV belföldi vonatain,
  • 2021. június 16. és augusztus 31. között díjmentesen buszozhatsz a VOLÁN belföldi helyközi menetrendszerinti járatain,
  • 2021. június 16. és augusztus 31. között díjmentesen hajózhatsz a BAHART települési hajójáratain,
  • 2021. június 16. és augusztus 31. között díjmentesen utazhatsz a MAHART PassNave egyes hajójáratain.

Ingyen képeslap, ha szép helyen jártok: Az ország összes Tourinform irodájában megtalálhatod a különböző Kajla képeslapokat, amelyeket 2021/12/31-ig van lehetőséged díjmentesen feladni a Magyar Posta bármelyik fiókjában.

Bejárhatod Budapest legizgalmasabb útvonalait is Kajlával!

A füzetekben 3-3 útvonalat találsz, amelyeket bejárva Budapest legszebb részeit fedezheted fel. Minden útvonalon izgalmas küldetés vár rád!

Nézz körül az egyes állomásokon, és fejtsd meg a rejtvényeket! Vajon megtalálod az eldugott részleteket az utcákon? Észreveszed a különbségeket a füzet rajzai és a valóság között? Meg tudod fejteni a trükkös feladványokat? Ha szeretsz játszani, és kíváncsi vagy a főváros történetére, akkor garantáltan jól szórakozol majd!

Ha szeretsz kirándulni, 40 Kajla-körből válogathatsz!

Kajla összegyűjtötte hazánk legizgalmasabb családbarát kirándulóhelyeit. Fel a túracipőt, elő a hátizsákkal, és indulj útnak! Vadregényes, színes erdők és ezernyi csodás érdekesség vár rád az ország számos pontján. Ismerkedj meg Magyarország állat- és növényvilágával, szerezz felejthetetlen emlékeket!

A visszajelzéseitek alapján úgy látjuk, hogy sokatoknak a legnagyobb örömet a Kajla útlevéllel gyűjthető pecsétek okozzák. Hallgatunk rátok, így 2021 nyarán a Kajla karikákat már nem tudjátok gyűjteni a Kajla köröknél. Kérünk benneteket, hogy vigyétek magatokkal KÉK színű Kajla útleveleteket a kirándulásokra is! Gyűjtsétek a pecséteket, és figyeljétek a vizslakölyköt!

Legyél várkapitány!

A gyerekek imádják a kastélyokat, várakat! Ha pedig közben nemesi címet is kapnak, akkor kifejezetten izgalmas a kirándulás! A Kajla-Útlevéllel apródként léphetnek be a várba, ahol kapnak egy megbízólevelet, rajta egy feladattal, és ha teljesítik, megfelelő számú pecsétet is gyűjtenek, akkor hárompecsétes kisnemessé válhatnak és oklevelet is kaphatnak!

Ha valami miatt pedig otthon maradt a család, és nem tud kirándulni, akkor nézhetik Kajla kalandjait a tévében, weben, játszhatnak az applikációval, tehát igazán aktív kikapcsolódáshoz segít minket ez a kis vizsla!