Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy amerikai menhelyre furcsa páros került be márciusban. Két legjobb barátot vittek be ugyanis, ám itt jön a csavar; a páros tagjai egy kutya és egy kecske voltak.

Rosszul érzik magukat a másik nélkül

A páros gazdája kórházba került, de mivel később sem jelentkezett az állatokért, azok örökbefogadhatóvá váltak. Néhány napnyi megfigyelés után az intézmény dolgozói rájöttek, hogy a két állat egymás nélkül ideges és stresszes, ezért úgy döntöttek, hogy csak együtt fogadhatóak örökbe.

Egy Fahéj nevű kecske, és egy Felix nevű kutya jelent meg a közelmúltban az észak-kaliforniai Raleigh-ben található Wake County Animal Center küszöbén. Az intézmény igazgatója, Jennifer Federico elmondta, hogy időnként hoznak szokatlan állatokat a menhelyre, de egy kecskét és egy kutyát, akik mellesleg legjobb barátok, még sosem látott.

Megtalálták az új otthonukat

A dolgozók tíz nap elteltével értesítette a gazdit, hogy jöjjön értük, de nem jelentkezett, ezért Fahéj és Felix a menhelyen maradt. A felhívás futótűzként terjedt a Facebookon, rengetegen jelentkeztek a furcsa párosért. A menhely néhány nap alatt meg is találta Fahéj és Felix tökéletes új otthonát, ami egy közeli farm lesz. A területen több kecskét is tartanak, ezért remélhetőleg Fahéj idővel integrálódik közéjük.